Šta je novo?

Video out [ns]

joker-ns

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2005
Poena
304
Potrebna mi je pomoc oko spajanja kompa i TV-a.
Problem - treba mi duzina kabla nekih 15m, pa da li je bolje praviti i kako ili je bolje kupiti gotovo i posto?

i pobrini se da kupis pozlacene konektore, razlika je drasticna

to nema na futoskoj pijaci, pogotovo ne za 400-500 din. To jedino sam posle da stavlja. Ako je sam kabel losh onda ti pozlaceni cincevi nista ne vrede.

Ma obican, gotov kabal, sa bljuvaka ti verovatno radi posao (kao i vecini ljudi).

to nema na futoskoj pijaci, pogotovo ne za 400-500 din. To jedino sam posle da stavlja. Ako je sam kabel losh onda ti pozlaceni cincevi nista ne vrede.

ima razlike, ne znam koliko je los taj kabl u ns, ali imam dva identicna kabla stvarno
osrednjeg kvaliteta i kod ovog sa normalnim cincom slika je sivkasta, dok ovaj sa pozlatom
ima jasne i zive boje.

malo dalje od futoske imas neku audio radnju (recimo futoska ulica 42...)
e TU imas zlatne kontakte i stagod hoces |)) imas i kablove koji su prst debeli...

Trg Carice Milice,kod Spensa,iz Sremske (ka spensu) levo, odmah pored one nove zgrade koja se gradi...Mogu da ti naprave duzinu koja ti treba a i da ti stave cinceve kakve hoces (usput su i jeftiniji od futoske!)

To je ITC a imaš i na početku Braće Ribnikar audio prodavnicu sa velikim izborom, pa pogledaj i tamo, blizu je.

Ja sam svoj pravio, kupio sam 10-ak metara 75Ω koaksijalnog kabla, imao sam kuci neke svapske cinceve, pricvrstio sam ih za kabel i slika na TV izgleda k'o bog, za razliku od pijacarskog, koji mi je davao OK sliku ali sa iritirajucim dijagonalnim prugama koje su se kretale po ekranu.

Poslednja izmena:
...ja sam kupio 10m najobicnijeg kabla na pijaci i sve je ok, nema smetnji.

I ja imam od 10 isto.... hama proizvodjac, kosta nesto ispod 300 RSD. Full u 1024 🙂

Ja imam mnogobrojna losa iskustva sa tim kablovima sa futoske pijace (koji inace imaju po 3-4 licne u sebi za svaki vod). Slika na TV bude isprana, kriva, cesto se desava da nece tv-out da se ukljuci. Kome sam nabavio pravi kabel (pravog kvaliteta i preseka sa dobrim konektorima) nije mogao da se nacudi kvalitetu slike na TV. Pogotovo vazi za duzine od 10m i vise.

Nazad
Vrh Dno