Šta je novo?

video obrada

b-toske

Slavan
Učlanjen(a)
08.05.2004
Poena
304
Interesuje me koji program da uzmem za video obradu.Imam pinnacle studio 9 i veoma sam razocaran u njega posto mi je blokirao jedno hiljadu puta a drugo neverovatno je spor,a inace imam konfiguraciju sledecu:
asus A7V8X-X
Barton 2600+
RAM 512 MB
Ati Radeon 9200 VIVO
HDD 80 GB

Ja sam bio maksimalno zadovoljan Vegas Videom 3.0, cetvorku nisam probao ali sam cuo da je dosta poboljsana... a i rad je dosta lagan, plus sto se dobiju profesionalni rezultati... na primer, titlovanje i prelazi se prave ko od shale...

Neki dan sam nabavio (citaj: kupio na buvljaku) Premiere Pro 7.0, ali bas i nisam odusevljen... Vegas je bolji... a i u Premieru ne mogu nigde da nadjem export u MPEG1/2, nego samo u AVI... sad mi je zao sto ne uzeh za te pare Lightwave 7.5 :)

Ulead Media Studio pro 8.0 je majka za sve :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ja sam bio maksimalno zadovoljan Vegas Videom 3.0, cetvorku nisam probao ali sam cuo da je dosta poboljsana... a i rad je dosta lagan, plus sto se dobiju profesionalni rezultati... na primer, titlovanje i prelazi se prave ko od shale...

Neki dan sam nabavio (citaj: kupio na buvljaku) Premiere Pro 7.0, ali bas i nisam odusevljen... Vegas je bolji... a i u Premieru ne mogu nigde da nadjem export u MPEG1/2, nego samo u AVI... sad mi je zao sto ne uzeh za te pare Lightwave 7.5 :)
Gde si gledao kad nisi mogao da nadjes, jedino da su napisali velikim slovima. :bottle:

meni pinnacle studio 9 ide ko od sale a imam amd 2000+.

Vrh Dno