DS9 je napisao(la):S ticajem okolnosti imam prijatelje koji rade racunare, a pored njih se nalazi zastupnstvo firme Pelco, za koju sam shvatio da je neka od imena u proizvodima za video nadzor. Pa kako sam imao kontakta i sa jednima i drugima (a oni medjusobno svakodnevno saradjuju posto su komsije), koliko sam ih razumeo, slabe vajde ima od toga da se preko pc-a sa (standardnim) dostupnim kamericama resi video nadzor, a kada bi se ulozilo novca u pc (odnosno kamere) da se to resi onako kako je to kod specijalizovanih (takodje baziranih na pc-u ) onda bi ispalo znacajno skuplje a verovatno manje funkcionalno nego kod specijalizovanog sistema.
Mislim, to je ono sto sam cuo, detalji me nisu mnogo interesovali (pa je moguce da negde gresim).
Inace se nadam da ces u medjuvremenu naci to sto ti treba (bez obzira na ovaj moj komentar) i da ces onda to prijaviti na forumu. Vrlo je zanimljivo.
sirius je napisao(la):Pa ja vec imam neki program koji se zove CSS video 2.0 medutim pravi mi probleme na racunaru .Cim ga instaliram racunar se tesko podize,cesto mi pada sisitem ,blokira se......
Inace taj program bas radi ono sto sam napisao cak moze da te pozove, kada netko stane ispred kamere npr. na mobilni.
Genghis Khan je napisao(la):Ajd daj neki link.Ja sam imao ranije neshto tako ali je nestalo.
Inache imam kameru ispred kuce (ja namestio) ali me smara da stalno otvaram JTV kad neko dodje do vrata.Znam da je bilo neshto shto stoji u tray-u pa kad se neshto pomeri prozorche "iskache" iz tray-a.
sirius je napisao(la):Nemam link ,ali ti mogu sutra poslati program na mail?
Genghis Khan je napisao(la):Koliki je ???
Genghis Khan je napisao(la):Koliki je ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari