veliki tesla
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.08.2014
- Poena
- 180
Drugari dali ima aktivnih clanova na forumu, dali neko ima ovakvu kameru " DAHUA IP panoramska kamera IPC-EB5531 "? Ili imate predlog za neku drugu ali da je siroko ugaona - panoramska.
Drugari dali ima aktivnih clanova na forumu, dali neko ima ovakvu kameru " DAHUA IP panoramska kamera IPC-EB5531 "? Ili imate predlog za neku drugu ali da je siroko ugaona - panoramska.
Ili imate predlog za neku drugu ali da je siroko ugaona - panoramska.
Da li neko ima preporuku? Ne razumem se uopšte u kamere, a nemam ni koga da pitam.Treba mi preporuka za kameru za video nadzor. Uzeo bih bilo kakvu jer je potrebno samo da ima sliku bilo kakvu, kvalitet nije bitan. Problem je što će ta kamera biti stalno u objektu gde se tove svinje, gde je visok nivo amonijaka. Znači što jeftinija a da može da izdrži u ovim uslovima. Imao sam ranije neku kinesku metalnu koju je amonijak nagrizao. Verovatno je bolje da bude plastična. Hvala unapred!
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
Da bi se dobro videlo lice ili registarska tablica vozila, kamera treba da je u nivou lica. Kamere koje snimaju tablice su na 1 metar visine. Pošto ovo nije praktično - lako se dohvate, ja ih postavljam izvan dohvata prosečne osobe.
Mozes, ukoliko kamera tog drugog proizvodjaca podrzava ONVIF
Neznam dali sam nasao tacno uporedjenje jer ponudjeni program imao je opciju da analizira samo vivotek kamere. Nadam se da sam model koji sam odabrao slican mojoj kameri i po tom programu sa 5 m lice nije jasno kako sam ocekivao. Posto imam opciju uvecanja slike u realnom vremenu dok se snima pokusacu da procem u kadru kamere i da pregledam taj snimak. Pokusacu da nadjem ponudjeni program gde mih mogao da odaberam kamere od nekoliko proizvodjaca i da uporedim rezultate.
Hteo bih da pitam za savet, dali na nvr snimacu kojeg imam " Dahua NVR4208-8P-4KS2", mogu povezati sa nekom ip kamerom drugog proizvodjaca?
mogao da tera video nadzor od 20 - 30 IP kamera rezolucije 8MP,Dell R720 - 2 x Intel Xeon E5-2650 (2 x 8-core (2 x 12-thread)), 128GB RAM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari