Šta je novo?

Video Menu za DivX

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Da li postoji neki program sa kojim bih mogao da napravim Video Menu za DVD na koji bih stavio 6 DivX filmova. Dakle, isto kao sa Video Lab-om sto se pravi menu za DVD, tako da mogu da napravim uvodni Menu sa izbornikom za tih 6 DivX filmova?

Hvala unapred!

Ja bih licno napravio autorun sa recimo uvod.html fajlom u kome bi bile informacije sa eventualno po jednom naslovnom slikom filma, i cim kliknes na to da se otvori film...
Znaci malu linkovanu html stranicu...

Mislim da je to najlakse...
Mozda postoji neki program koji bi sve to automatizovao, ali ja ne znam za njega, a napraviti html stranicu za tako nesto je veoma lako (+svako ima internet browser pa ce naravno i autoplay raditi kako valja)...

Razumem, ali problem je u tome sto bih ja takav disk napravio za stacionarni DivX player, a ne verujem da ce Xoro da cita html fajlove?

Ne verujem da ces uspeti, jer DVD standard (da bi imao DVD menije) podrazumeva strogo definisana pravila formata filma i propratnih fajlova. Jedino da tih sest filmova prekonvertujes u mpeg2 (sa bitrate-om 600-800... znaci, lose) i sa nekim "menu builder"-om odradis menije.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nazad
Vrh Dno