Šta je novo?

Video chat sa SBB FlatLIGHT ili HOME

• Začetnik teme Začetnik teme Gibli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gibli

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2005
Poena
645
Da li na SBB FlatLIGHT ili na Flat pretplatama rade programi za video chat?

Preporučite mi program za video chat koji može da radi na 56k modemu.

Da.Yahoo ili Msn messenger.Verovatno i ostali ,nisam probao. Doduse,za light varijentu ne znam dal radi, ali flat home radi provereno.

Ja sam na Flat LIGHT-u uspeo da poteram samo ICQ, koji radi bez problema (doduse, nisam probao video chat). Radi mi i Trillian ali samo u onom delu koji se odnosi na ICQ. MSN Messenger mi ne radi uz sve moguce kombinacije podesavanja, probao sam i sa 6-ticom i sa 7-micom (beta)...
Meni je MSN Messenger kako-tako radio preko dial up-a (bez zvuka, samo slika), ali ipak ne ocekuj previse, nije 56k bas za to...

Poslednja izmena:
jabber i ICQ rade na light

probaj MSN preko jabbera 🙂

Glupo pitanje, ali sta je prepreka da radi? Odnosno sta to sbb ne dozvoljava sto onemogucuje MSN messenger da sljaka?

Filip je napisao(la):
Glupo pitanje, ali sta je prepreka da radi? Odnosno sta to sbb ne dozvoljava sto onemogucuje MSN messenger da sljaka?

Zatvoreni port-ovi koje koriste neki programi.

p.s.
Vodite racuna da sa 128/32kbps paketom necete moci da koristite video chat konferenciju. Potrebno vam je bar 256/64kbps ( a i to je pitanje da li ce da radi kako treba).

Poslednja izmena:
npetre.... josh uvek radi 256/128 i 128/64...

IzNoGooD je napisao(la):
npetre.... josh uvek radi 256/128 i 128/64...

Kod mene na poslu ne, kod jednog drugara takodje. Da li su bukvalno svima zavrnuli slavinu, to vec ne bih znao 🙂 (a ako nisu, definitivno hoce, nazalost)

Zavrnuli kod mene, i kod jos par ljudi koje znam... :S:

meni josh nije slavina zavrnuta...

jel vam se iznenada to desilo ili ste skoro produzhavali pakete?
ja sam trenutni uplatio 21.02. pa ako je to krenulo od 01.03. onda tje mozhda i meni...

npetar je napisao(la):
Zatvoreni port-ovi koje koriste neki programi.

p.s.
Vodite racuna da sa 128/32kbps paketom necete moci da koristite video chat konferenciju. Potrebno vam je bar 256/64kbps ( a i to je pitanje da li ce da radi kako treba).
Hvala!

A koje portove koristi MSN?

Nazad
Vrh Dno