Šta je novo?

Vibrant monitori

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Evo samo ukratko da podelim iskustvo sa vama. Prosao mi je kroz ruke jedan Vibrant monitor (ranije nikad cuo za taj brand) jer je trebalo da posavetujem ortaka pre nego sto kupi. Znaci, model koji koristi Dynaflat i ima specifikacije kao Samsung 757 D F X, ima i iste performanse kao i pomenuti, uz 30-40 € razlike... Konvergencija super, slika ostra, moire postoji, nisam ga ispravljao iz menija (kome jos smeta moire u praksi), visokonaponski regulator prosecan. Sve u svemu, ko ne juri vrhunski monitor mislim da je ovo odlicno za pristojne pare.

Kakvu sliku daju u visokim rezolucijama i koju rezoluciju do kog osvezavanja podrzavaju ? Ajd' nesto malo konkretnije...
Jes da imas onog krsha noname Radeon 7500 ali valjda daje kakvu-takvu sliku u visim rezolucijama :p

Osvezavanja su kao na 757Dfx, i kao na tvom Hansolu 710P. Bio sam ogranicen Eagle MXom, tako da ipak ne mogu dobro da ocenim najvise rezolucije+osvezavanja, ali tacno znam kakvu sliku daje taj eagle, i monitor je dobar...

Inace moj rade nije brz al bar daje bolju sliku od tvog silura :)

Geek_master je napisao(la):
Inace moj rade nije brz al bar daje bolju sliku od tvog silura :)

:p Samo Parheliji i mozda Radetu 9700 pro priznajem da imaju bolju sliku. A tvoj 7500 sto muti po ivicama ekrana :D ne spada u ova 2.

Vrh Dno