Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pa apdejtuj ga,imaš 13ticu uredno za SE,a 1gb ram-a uređaji koji ostaju na ios 12 dobijaju uredno sigurnosne pečeve (sad je aktuelan 12.4.5) i neće biti problema sa vajberom.
Nije nikad :-D ali nikad dok god je app imala podrsku za tu verziju iosa nikada nisu pravili pitanje oko verzije da li je poslednja za moj uredjaj ili ne 🙂 ios 13 katastrofalan najvise se oseti u trajanju baterije gde je ocajan pad sot-a,i uopste ne prepprucujem coveku update...
Nešto mi nije logično da je to zbog verzije iOS-a. Tako bi baš šutnuli veliki broj korisnika koji su još na starijim verzijama. A valjda bi i tekst poruke bio bio detaljniji.
@igor88: Ti nisi dobio takvu poruku?
Ja nešto kapiram da je to možda zbog toga što je na tom broju nekada (pre 3 godine) bio Viber za windows phone. Možda se poruka odnosila na njega a to što je stigla ovde je neki njihov bag. U svakom slučaju videćemo ako se javi još neko a najkasnije 1. marta :d
Brate, većina prijatelja/poznanika koji imaju 6s/7/8 se napatiše i sa 11 i 12 a posebno sa 13-icom. Na 10.3.3 sve radi savršeno. Apdejtovao bih, al ne vidim razlog da idem svesno u probleme, tako sa sam jos na starom dobrom 10.3.3
Mislim da nikad nece biti ios takav kao sto je bio ios 10. Optimizovan, brz, jos i baterija nije curela... ios 12-13 rade OK ali to toliko jede bateriju da je to uzas...