Šta je novo?

Viber brljavi

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
Pa većina telefona to radi automatski koristeći built in proximity senzor. Čim telefon primakneš glavi, display se gasi. Ako tvoj telefon to ne radi automatski, onda je došlo vreme za zamenu telefona.

Pa većina telefona to radi automatski koristeći built in proximity senzor. Čim telefon primakneš glavi, display se gasi. Ako tvoj telefon to ne radi automatski, onda je došlo vreme za zamenu telefona.
Supruga ima A52 ja A33, mislim da je to dovoljno aktuelno.

I mislim da nisi razumeo pitanje.

Ja neću da mi se ekran gasi kad telefon primaknem glavi, već da touch screen ekrana bude zaključan na pritisak dok je poziv u toku, u smislu da bilo kakvo stiskanje i pritiskanje ekrana ne sklanja sagovornika sa ekrana i da video poziv na Viber neometano teče.
Ako imaš Netflix znaš o čemu pišem, jer tamo lock screen ikonica baš to radi i sprečava da se slučajnim pritiskom ekrana bilo šta prebacuje ili ubrzava dok traje reprodukcija sadržaja (filma, serije...).

Mislim da to ne može. Neka me neko ispravi ako grešim.

jedino da viber napravi lock screen ikonicu :)

Pa nije da ne bi bilo korisno. Evo mi imamo malu bebu koja rajzuje po ekranu dok razgovara sa tetkom iz Kuvajta.... Pa je malo malo ili isključi ili isključi samo kameru...

Mozes probati to da odradis preko neke Touch lock aplikacije. One mogu da zakljucaju ekran za takvu potrebu...

Ovako to izgleda...

Нашао сам проблем. Брљави код одређених америчких тастатура. Само избришем амерички кодни распоред тастатуре и проради.

Ili prebaciš na Srpski raspored. Pisano već 100 puta na ovom forumu.

Dobro veče svima, imam problema sa aktivacijom Vibera, iskoči mi Activation Failed i 2 puta sam slao toj njihovoj službi da mi odblokiraju nalog i uzvrate mi da je sve odblokirano, da je sve u redu i da se može aktivirati Viber . Da li je meni trajno blokiran Viber na telefoni jer ovo traje već dva meseca ?

Nazad
Vrh Dno