Šta je novo?

Viber bojenje teksta

jocasylver

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2021
Poena
195
Danas primetim da mi se odredjene reci u prepiskama boje u crveno i nose reklamu jedne benke.
Da li se i kod vas javlja i zna li neko kako isključiti?
93959.jpg

Nikako. Prošle godine je Bambi tako zakupio reklamni prostor za reči „Sve najbolje“ i „(Srećna) nova godina“, gde se pojavljuje Plazma. Ovog puta, ProCredit koristi oglašavanje na isti način za reči rata, pare, novac, kredit, banka, itd. Kako bi se to izbeglo, potrebno je razdvajati slovo po slovo, na slogove ili koristiti ćirilicu, odnosno neki od fancy letters generatora.

Javlja se od juče.
Ne znam drugi način osim da se uzme Viber plus koji bi trebao da je bez reklama.

Ja dodam po još jedno slovo i ne pocrveni. Ali kad mi je prvi put pocrvenela rec, posle smejao sam se svojoj reakciji.

Na Andoridu modovana aplikacija nije ovo imala.

Pa ti onda gledaj reklame i ove gluposti 😂

Uvek imam 5-6 modovanih u telefonu. Nego, mora li i Viber?
To je poenta, uskoro i SMS apk necd biti bez reklama.
Uskoro ce biti da ako imas slušalice dok poziva nekog na jednoj se cuje reklama a na drugoj sagovornik

Mora. U svoje ime mogu da kažem da ne zavisi od mene, već od mojih kontakata. Probao sam da ih prebacim na Telegram, neki su instalirali, neki ne. Vacap ne koristim iz očitih razloga, pošto su brojevi po treći put pre mesec dana za protekle četiri godine procureli na dark webu, a da me spamuju nigerijski prinčevi sms porukama, neka hvala!

Nazad
Vrh Dno