Šta je novo?

Viber back up restore

Vladoba

Zapažen
Učlanjen(a)
07.08.2024
Poena
1
Pozdrav svima,

Juče sam kupio novi telefon i nakon instalacije potrebnih app, počeo sam sa set up istih.
Kada sam stigao do viber-a, sve sam normalno odradio do onog dijela kada sam trebao vratiti rezervnu kopiju, pa sam umjesto restore kliknuo na back up, i kopirao postojeće poruke (tj nista), i nisam vratio stare poruke.
Ima li šanse i ako ima, kako, da povratim poruke?

Reinstaliraš Viber na novom fonu i probaš još jednom restore. Ako ni tad ne radi restore znači potvrđeno nema ništa na online bekapu na tom nalogu.
U tom slučaju jedino što možeš je ako je na starom telefonu sve u funkciji da od tamo pokreneš backup i kad se završi paziš šta radiš na novom.

Reinstaliraš Viber na novom fonu i probaš još jednom restore. Ako ni tad ne radi restore znači potvrđeno nema ništa na online bekapu na tom nalogu.
U tom slučaju jedino što možeš je ako je na starom telefonu sve u funkciji da od tamo pokreneš backup i kad se završi paziš šta radiš na novom.
Probao prvo. Stari je već na factory reset posao...
Ima li neka mogućnost da se pronađe backup fajl unutar Google drive?

trenutno najveci problem koji postoji je viber vracanje rezervne kopije kada promenite operativni sustav, svi drugi imaju resenja prebacivanja sa jednog sistema na drugi ,whatcapp je sada resio , telegram samo ubacite broj i sve se vrati samo. jedini je viber problem ,ako predjete na bilo kojii operativni sistem tu je kraj vracanja kopije, sa huawei na android nema sanse ili ios android , i mislim da uopste ih to ni ne zanima da promene

Ja nisam pomišljao da ću naići na problem prebacivanja istorije razgovora sa Andorida na IOS, ali sam se ovih dana uverio. Jos uvek trazim aplikaciju koju bih platio da prebacim podatke sa ViberPC na IOS.
Ako je neko nešto čuo neka javi.

Nazad
Vrh Dno