joca29
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2003
- Poena
- 620
Pokusao sam da pomognem dvojci drugara, ali ne znam vise sta da radim.
Naime, jedan ima ASUS A7V8X-X KT400, a drugi EPOX 8K9A7I KT400A.
Ostalo im je gotovo istovetno - Athlon XP 2000+, ATI 9200, HDD 80 Gb, 256 Mb DDR itd.
Nista nije overklokovano.
Posto su im se Windowsi "kocili", ja sam im na cisto instalirao WinXP+SP2 (integrisano).
Ali, problem je sto u Device Manager-u imam dva uzvicnika pod nazivom Other Devices!
Instalirao sam Via 4in1 4.49, ali nije pomoglo.
U principu, sve im radi, sem sto kod Epox-a ne mogu da napravim Dial-Up konekciju
jer mi je opcija "Connect using a dial-up modem" zasivljena, kao i ona ispod nje,
a dozvoljena je ona poslednja koja se odnosi na broadband itd.
Modem je intel-536ep (hardverski sa 2 cipa) sa najnovijim drajverom 4.60-2 i on je OK instaliran.
Radio je taj modem pre, pa ne mogu da verujem da je nesto do njega.
Sve mi se cini da ako otklonim ona dva uzvicnika iz Device Manager-a da ce i ovaj problem nestati.
Instalacioni CD je OK jer sam ga uspesno instalirao na par nForce2 ploca, kao i na
jedan SIS i neki stari Pentijum 3.
Ako neko zna sta moze da bude problem - molio bih ga da pomogne.
Hvala unapred i pozdrav.
Naime, jedan ima ASUS A7V8X-X KT400, a drugi EPOX 8K9A7I KT400A.
Ostalo im je gotovo istovetno - Athlon XP 2000+, ATI 9200, HDD 80 Gb, 256 Mb DDR itd.
Nista nije overklokovano.
Posto su im se Windowsi "kocili", ja sam im na cisto instalirao WinXP+SP2 (integrisano).
Ali, problem je sto u Device Manager-u imam dva uzvicnika pod nazivom Other Devices!
Instalirao sam Via 4in1 4.49, ali nije pomoglo.
U principu, sve im radi, sem sto kod Epox-a ne mogu da napravim Dial-Up konekciju
jer mi je opcija "Connect using a dial-up modem" zasivljena, kao i ona ispod nje,
a dozvoljena je ona poslednja koja se odnosi na broadband itd.
Modem je intel-536ep (hardverski sa 2 cipa) sa najnovijim drajverom 4.60-2 i on je OK instaliran.
Radio je taj modem pre, pa ne mogu da verujem da je nesto do njega.
Sve mi se cini da ako otklonim ona dva uzvicnika iz Device Manager-a da ce i ovaj problem nestati.
Instalacioni CD je OK jer sam ga uspesno instalirao na par nForce2 ploca, kao i na
jedan SIS i neki stari Pentijum 3.
Ako neko zna sta moze da bude problem - molio bih ga da pomogne.
Hvala unapred i pozdrav.