Šta je novo?

VIA KT-880 gde naci?

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Zovem one izgubljene u PC-centru,javlja mi se se ona glupaca i vice "nema,nema,ne znam kad ce biti".Naravno pitao sam za MSI KT880 Delta!
Interesuje me kad ce doticni cipset pojaviti kod nas?
poz

Video sam da je MSI vec predstavio svoj cipset....Zvao sam i Pakom ali ni oni takodje nista ne znaju!
Mancha pa ti radis u MB-Softu???
Pozdravi Bosketa(ako jos radi) i reci Misi da pozuri malo sa tom KT880 plocom! :d :d
Sta mislis kad bi tacno trebalo da stigne?

Uuuu...danas sam se malo razaocarao!
Naime,pricao sam sa momkom koji radi za ASUS inace radi u DirectLinku.On kaze da KT880 nece biti brza ploca od NForca2,cak sta vise bice dosta sporija....takodje je rekao da je ASUS A7N8X bolja od Abit-a i Epox-sa!! :laugh:
Ali dobro ploca stize za koji dan(ASUS A7V880 sample),obecao mi je da ce mi dati da je testiram pa cemo videti.(jos samo da CAR pozuri sa Bartonom i bice super)!!!
poz

Milan82bh je napisao(la):
Uuuu...danas sam se malo razaocarao!
Naime,pricao sam sa momkom koji radi za ASUS inace radi u DirectLinku.On kaze da KT880 nece biti brza ploca od NForca2,cak sta vise bice dosta sporija....takodje je rekao da je ASUS A7N8X bolja od Abit-a i Epox-sa!! :laugh:
Ali dobro ploca stize za koji dan(ASUS A7V880 sample),obecao mi je da ce mi dati da je testiram pa cemo videti.(jos samo da CAR pozuri sa Bartonom i bice super)!!!
poz

sta to znaci dosta sporija? 1%? nije valjda sporija od kt600...
mene interesuje cena...oce li to jeftinije od N

Anti Patriota je napisao(la):

Hmmm...ploce jos nema ali bi cena trebala da bude negde oko 90e(kad se pojavi),spustice se negde do 75e!

Anti Patriota je napisao(la):
Pa sudeci po tome da su KT-600 ploce po ceni skoro jednake NF2 plocama, ne verujem da ce KT-880 biti nesto jeftiniji. Naime 8RDA+, nForce2 400 Ultra sada kosta oko 72-73 eura u maloprodaji, a KT600 sa SATA RAID-om, t.j. VIA8237 juznim mostom kosta oko 62-63 eura, a NF7 kosta nesto preko 60.
Cenim da ce KT880 ploce kostati oko 70 eura.Ipak nije to tako lose ako se uzme u obzir da se dobija SATA raid, sto je 10-15 eura manje od Epox 8RDA3+

Nazad
Vrh Dno