Šta je novo?

VGA to S-VIDEO adapter...

Proximus

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
619
gde da kupim ovakav adapter? ortak je kupio novi HP laptop koji nema na sebi s-video izlaz a zelio bi da gleda filmove na TV-u....

vga-to-rca-s-video-tv-adapter-cable-b272.jpg

Bila je jedna prodavnica u kojoj prave kablove po potrebi gradjana (neznam ima li ih jos tamo jer davno nisam bio u tom kraju), znaci mogu da ti naprave malte ne bilo kakav konvertor ti samo kazes sta hoces i koja duzina kabla da bude. Nisam davno pazario kad njih tako da neznam kakvi su sad sa cenama ali ranije su bili korektni.
Nalaze se u ulici Svetozara Markovica odmah prekoputa Trece Beogradske Gimnazije (malo iznad cvetnog trga).

Nadam se da ces naci sta ti je potrebno

Izvinjavam se sto ne doprinosim odgovoru vec manje vise istim pitanjem ali i meni bi trebao isti ovaj kabl..pa ako uspes da nadjes nesto okaci gde si nasao pa usreci sve nas kojima treba isti...:)
Poz

Imam ja jedan, inace sam ga porucio sa ebay-a, odmah da vas razocaram, ne radi ...
Razlog je koliko se ja secam to sto na laptopovima na kojima nije predvidjeno da imaju tv out, na nekim od pinova (vga) nema izlaz ... tako da ukljucis ti to na vga al, nema signala :D
Smorio sam se i ja ... mozda ce neko to malo bolje da objasni al to je u principu to ...

Ma mogu da se nadju konvertori signala(ne kod nas naravno)koji imaju sve potrebne kablove i dzekove i chincheve ali em su malo nezgrapni em im je cena od 50 evra + za kineze do 150 + za malo kvalitetnije ali mi se uz laptop ili netbook ne seta dodatna skalamerija kojoj je potrebno dodatno napajanje pa mi je ovakav kabl zagolicao mastu...ali ako ne radi..shta da se radi:p

ovaj vga -> s-video/composite, nisam vidjao kod nas, bio je vga -> scart rgb, u tehnomarketu, ali to retko sa kojim grafikama radi, uglavnom sa nekim od ati modela.

vidi u kanibalu u bloku 44,oni imaju sve zivo od kablova i adaptera.

Nazalost moram da razocaram da ovako nesto ne pije vodu...Ja sam probavao sa EEE ali posto njegova integrale brale nema TVout ovo jednostvano ne radi...ALi naravno radilo je na 32inca LCD na PC ulaz na istom tj kacite ga ko najnormalniji monitor...Kontam da mu ovaj kabl treba za malko starije katode tevelizore

A jel probao neko ovakav adapter sa grafickom karticom? Meni bi trebalo za kartu iz potpisa posto ima samo HDMI.

Vrh Dno