Šta je novo?

[VGA] MSI N560GTX Ti Hawk 1GB

Kartica je odlicna.

Jel mogu da se nakače dva analogna monitora na tu karticu? Na radeon 6870 nije moglo, pa sad gledam da uzmem neku 560ti.

edit: I kad sam već tu, jel bi mi bilo dovoljno ovo napajanje iz potpisa za nju? :)

Poslednja izmena:
Pa verovatno bi radilo na tom napajanju, ali ja se ne bih igrao sa OC-om...

Nećižu sigurno OC da probam. Nego, baš me zanima, jel rade na njoj dva analogna monitora?

@MSI_Guy
Al si uvukao stomak na 2:01 *** :d. Odlican unboxing video ;).

nikolas61
pa valjda mu je ovo bios
5967951770_f432395903.jpg

pogresi coek
:)

E sad, ostalo evo kako izgleda Crysis 2 sa svim instaliranim dodacima(Patch 1.9, Directx11 Ultra Upgrade i High Resolution Texture Pack) u FullHD rezoluciji na Ultra setovanjima :)

[YOUTUBE]7z2W0cvkKgI[/YOUTUBE]​

Poslednja izmena:
Sto nisi snimao sa upaljenim frapsom da moze da se vidi koliko daje fps-a ?

auh, zaboravih, evo izmerih naknadno, znao sam da sam nesto zaboravio...

U zatvorenom prostoru:

Min / Max / Avg
38 / 58 / 48.551

U delu koji se odvija napolju:

Min / Max / Avg
26 / 48 / 36.467

auh, zaboravih, evo izmerih naknadno, znao sam da sam nesto zaboravio...

U zatvorenom prostoru:

Min / Max / Avg
38 / 58 / 48.551

U delu koji se odvija napolju:

Min / Max / Avg
26 / 48 / 36.467

Pa ovo je super :)

Odlicne cifre za Krizu 2, pogotovo za full HD rez.

Pa vidi se i sa snimka, da stvarno lepo radi, tu i tamo frejmrejt padne, ali bukvalno u intervalu od sec na nekih 26-28fps, sto se oseti vrlo malo i to je to, ostalo vreme radi idealno :)

kakve su vam temperature prilikom igranja? meni recimo nakon nekoliko minuta igranja dirt 3 na max settings ode temperaturna 75c + ...default vrednosti, i fan speed auto, s tim sto sam se malo igrao sa fan kontrolom u msi afterburneru pa ne znam koliko sam dobro namestio...ne znam da l je to prevruce ili je normalno za ovu kartu, prethodna gtx260 (leadtek extreme +) mi se manje grejala i tisa je bila pa mi je sad ovo cudno..

kolko najmanje obrtaja fana smem da dozvolim za takve temperature od 70-80c ...alergican sam na bucnu graficku kartu pa zato pitam :)

Cudi me da se greje nesto preterano sa takvim hladnjakom ?? Stavi da ne prelazi 75

Malo sam se igrao sa fan kontrolom, sad je oko 70,72c max, pretpostavljam da mi ni kuciste nije provetreno dobro pa je i to razlog malo visih temperatura. Ixinho

Malo sam se igrao sa fan kontrolom, sad je oko 70,72c max, pretpostavljam da mi ni kuciste nije provetreno dobro pa je i to razlog malo visih temperatura. Ixinho

Igraj se malo, kablove sredi i otvori stranicu kucishta pa onda obrni neku igru i vidi temperaturu

Posto je ocito bacen aspekt da se kartica ganja overclockom kako je ohladjena naponska jedinica?

Prekrivena je aluminijumskom plocicom, a ventilatori duvaju preko nje kroz rebra hladnjaka, tako da se moze reci da je dobro obezbedjena ;)

Rezultat u Crysis 2 sa ultra podesavanjima u DirectX 11 modu sa ukljucenim high resolution teksturama, zanimljivo koliko je igra zapravo dobro optimizovana, rezovi su odlicni :)

1920x1080 4xAA 16xAF - 54,9

1920x1080 0xAA 0xAF - 61,7

Evo, malo sam drzao upaljen Fraps dok sam igrao Skyrim :)

Na ovim podesavanjima, sa iskljucenim VSync-om:

Frames 11308
Time (ms) 120000
Min 63
Max 139
Avg 94.233

Rezultat u Crysis 2 sa ultra podesavanjima u DirectX 11 modu sa ukljucenim high resolution teksturama, zanimljivo koliko je igra zapravo dobro optimizovana, rezovi su odlicni :)

1920x1080 4xAA 16xAF - 54,9

1920x1080 0xAA 0xAF - 61,7

Kako si namestio da ti radi benchmark tool?

Nazad
Vrh Dno