Šta je novo?

[VGA] MSI N560GTX Ti Hawk 1GB

Uz mnogo cimanja :)

Instaliras igru, patch 1.9, high res texture pack, napravis save ili samo uzmes da igras igru do prvog checkpointa, instaliras bench tool i iskljucis u opcijama da je verzija sa steam-a...

Eventualno ce ti traziti da napravis rucno save, videces vec, samo napravis csv fajl u datom folderu i sve ce raditi kako treba :)

Poslednja izmena:
btw evo i kratkog videa kako se ova kartica nosi sa Skyrim-om :)

sa vsync-om, prakticno zabada na 60FPS-a, a ukoliko se iskljuci onda je prosecan frejmrejt oko 84, a jedino sto je smanjeno su senke koje sam stavio na medium...

[YOUTUBE]bO5K1t_yN0M[/YOUTUBE]​

Uz mnogo cimanja :)

Instaliras igru, patch 1.9, high res texture pack, napravis save ili samo uzmes da igras igru do prvog checkpointa, instaliras bench tool i iskljucis u opcijama da je verzija sa steam-a...

Eventualno ce ti traziti da napravis rucno save, videces vec, samo napravis csv fajl u datom folderu i sve ce raditi kako treba :)

Sve sam uradio ovako i nece zabode pa moram ctrl+alt+delate

hm, jeste... ne bih znao sta bi mogao da bude problem, probaj da ides na desni klik "run as administrator"

Probao i to i nece uvek mi zakuca i stoji crni pravougaonik pojavi se cursor od desktopa i onda moram ctrl alt+delate, sve sam zhivo probavao i nece zakucava uvek, a kad stavim bin32 onda nece da uchita evo slike

Prilozi

• cry2.PNG
    cry2.PNG
    685.1 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Vrh Dno