Šta je novo?

[VGA] GTX260 Leadtek Elsa 896MB

ja ni ne vidim razlog zasto bi neko hteo da da vise od 50-60e za robu koja puni magacine i koje se prodavci ratosiljaju, kapiram da je uvoznik platio 25-30e komad

Najbolje ne da vam daju dzabe nego jos i da vam prodavac plati da uzmete. Ko ne uzme da ga biju. Mislim stvarno ...

nisam ni rekao dzabe ..... ali ako tebi nije jasno sta ja pricam ..... nikad ti necu objasniti ... ta roba se razduzuje .... daje u bescenje ..... baca ..... staro je koliko godina .... ozbiljne firme to ne drze po magacinima ... nasli nase pane da otkupe a ovi zajahali sa cenom, to sto smo mi ovde neizivljeni sa tehnikom koju nikad nismo mogli posteno da kupimo to je druga prica, realnost je da te graficke karte ne vrede vise od 50e ... .ko to ne razume ... nikad ni nece

Ma razumemo mi odlicno o cemu pricash , to shto kazesh kod nas se nece desiti - spustanje cene na realno, ni polovnu GTX260 staru 2 godine bez garancije necesh naci za 50evra, cak i polovne GTX460 precenjene su, ma svi nas shishaju... niko nas ne vidi.( ali zivot ide dalje i dalje i dalje i sve je priblizno isto, pojavljuju se neki novi ljudi sa novim idejama - kazu bice bolje...

nisam ni rekao dzabe ..... ali ako tebi nije jasno sta ja pricam ..... nikad ti necu objasniti ... ta roba se razduzuje .... daje u bescenje ..... baca ..... staro je koliko godina .... ozbiljne firme to ne drze po magacinima ... nasli nase pane da otkupe a ovi zajahali sa cenom, to sto smo mi ovde neizivljeni sa tehnikom koju nikad nismo mogli posteno da kupimo to je druga prica, realnost je da te graficke karte ne vrede vise od 50e ... .ko to ne razume ... nikad ni nece

Po tebi kolika marza treba da bude na ove kartice ?

10-15e mozda 20 ako su ih uzimali za 30e

a zalosno joe sto ljudi koji su placali 200e gtx460 sad ne mogu da se pomire sa cinjenicom da njihov sakati proizvod ne vredi 110e polovan, *** kad je par nas pricalo na forumu da je to skart i da ne vredi te pare .... napusavani smo, sad svi cute jer ij ne njihova draga kompanija preveslala kao decu u parkicu, izbacili kartu pokupili po 200e i izbacili gotov proizvod posle 3 meseca za iste pare lol, ali ocito da ima jos veslaca zainteresovanih da kupuju djubre pa .... ono ... udri po usima sta je 80e za jednu zmaj kartu kao sto je Nvidia 260, da mi nije smesno .... plakao bih.

Poslednja izmena:
Ajd da okrenemo malo prichu, tvoja 6850 realno vredi 80evra da li bi je prodao???

10-15e mozda 20 ako su ih uzimali za 30e

a zalosno joe sto ljudi koji su placali 200e gtx460 sad ne mogu da se pomire sa cinjenicom da njihov sakati proizvod ne vredi 110e polovan, *** kad je par nas pricalo na forumu da je to skart i da ne vredi te pare .... napusavani smo, sad svi cute jer ij ne njihova draga kompanija preveslala kao decu u parkicu, izbacili kartu pokupili po 200e i izbacili gotov proizvod posle 3 meseca za iste pare lol, ali ocito da ima jos veslaca zainteresovanih da kupuju djubre pa .... ono ... udri po usima sta je 80e za jednu zmaj kartu kao sto je Nvidia 260, da mi nije smesno .... plakao bih.

moja vredi realno 80-90e ..... ali ne bih je prodao .... da imam bolju za malu doplatu sto da ne, mislim ..... meni sve igre sto igram lete na ovoj grafici sto bih je prodao ?
a ako poredimo sa ovom ubogom 260 karticom onda moja vredi 130e

eto, stigli smo u realnost 6850 nije 80e nego 130e, inace i meni na GTX260 sve radi odlicno i ne bih bezveze da bacim 50evra...

moja vredi realno 80-90e ..... ali ne bih je prodao .... da imam bolju za malu doplatu sto da ne, mislim ..... meni sve igre sto igram lete na ovoj grafici sto bih je prodao ?
a ako poredimo sa ovom ubogom 260 karticom onda moja vredi 130e

Poslednja izmena:
ne realnost je da nova 6850 kosta 110e ..... a moja vredi 80-90e .... a ta nova 260 vredi 50e to je realnost .... kome se ne svidja ... ***

Prijatelju pa gde ti zivish? Kod nas to o cemu ti pricash nazalost nije realnost... Ja bih najvishe voleo da se nadje neko sposoban da otvori radnju/prodavnicu/shop i da pazarimo po fer cenama samo se bojim da se to nece desiti, mozda i hoce , ko ce ga znati...

Ajd uzdravlje .)

ne realnost je da nova 6850 kosta 110e ..... a moja vredi 80-90e .... a ta nova 260 vredi 50e to je realnost .... kome se ne svidja ... ***

vidi ne ocekujem ja to da se desi, ali mi je do jaja glupo sto ovde ljudi razglabaju na 5 strana kako je ta karta otporilike dzabe i da je extra ... i kao ... pozuri dok jos ima .... i onda procitam da kosta 8k din .... lol

Karta jeste extra- mozda ne po ceni ali ni 6850 nije extra kupovina po ceni za koju se prodaje, a novo do 8K bash i ne vidim nekakav izbor...

U ostalom ovo je bio kratak prikaz kartice i mali test jer je dosta ljudi bilo zainteresovano za doticnu kartu, naravno onima kojima se to nije svidelo nisu imali potrebe ni da komentarishu ali sta cesh oduzilo se .)

E sad shto ja nisam uzeo neku skuplju kartu, razlog je jednostavan na GTX260 sve radi , uzmem li slabiju varijantu DX11 ati/nvidia mogu da se slikam sa njom za jedno pola godine i bacim vrednost nove GTX260 !!! Trenutno nije pametno bacati novac, za mene dx11 karta tek sledece godine kad izadje vishe dx11 naslova,.... blablabla....ma razumemo se odlicno...

vidi ne ocekujem ja to da se desi, ali mi je do jaja glupo sto ovde ljudi razglabaju na 5 strana kako je ta karta otporilike dzabe i da je extra ... i kao ... pozuri dok jos ima .... i onda procitam da kosta 8k din .... lol

Odakle tebi da su te karte placene 30e i da se gomilaju po magacinima?

I ja sam hteo to da ga pitam.

Ja stvarno ne razumem ljude koji bi da etiketiraju koliko koja kartica vredi, prosto cenu kartice odredjuje trziste, kad bi korisnik smarac obezbedio par kamiona 6850 kartica za 80e onda bi cena ove gtx sigurno pala na 50e. :d

Ljudi, ova cena uopste nije losa za novu karticu, to je best buy u rangu ispod 100e, jos online kupovinom mozes daje uzmes za 7.5k
Kartica je nova, sa dvogodisnjom garancijom, a to da li se vukla po lagerima(a jeste:)), i da li su kinezi pisa*i po njoj nema veze....

Za te pare mozes jedino da kupis 5750, pa sad vi iskalkulisite.....

Nema potreba da napadate coveka, pa po oglasima su se vukle za ~80e bez garancije 65nm, 196 SP

Jesmo mi cudan narod,mi smo u stanju da napljujemo i nacrnimo sve sto postoji,masina za pravljenje novca nam ne bi valjala!
Ko nije zadovoljan cenom,kvalitetom a ima novca,moze slobodno da kupi bolje.Nije stvar samo u ceni kartice,mnoge osnovne zivotne namirnice kod nas su precenjene,ali ih narod opet kupuje,a prodavcu kasa samo peva!
Decko se potrudio da nam predstavi realno kod nas best buy karticu...ja mu se zahvaljujem!

ja ni ne vidim razlog zasto bi neko hteo da da vise od 50-60e za robu koja puni magacine i koje se prodavci ratosiljaju, kapiram da je uvoznik platio 25-30e komad

ako tako kapiras onda moram da te obavestim da veze ti prijatelju nemas :)
kartica je vredela tih 7500-8300din koliko su je ljudi placali (koliko je ko bio snalazljiv) i prepoznata je kao dobra kupovina od strane ljudi sa ovog foruma koji se daleko vise razumeju u hardver od prosecnog korisnika.
e sada, sto bi ti hteo da neko poklanja kartice to je vec tvoj problem.

Dajte ljudi, spustite loptu malo. Decko je samo izneo svoje misljenje, a vas 20 ga odmah napada :) Slazem se da je smarac malo "smorio", ali se slazem da su kod nas cene kartica, ali i hardvera generalno, skroz nerealne. Medjutim, to je realnost, svako gleda kako da zaradi. W*n W*n i Em*i su nasli nacin da rasprodaju GTX260, a stavljajuci popularnu cenu, ne samo da su se resili tih "starih" kartica, nego su privukli dodatnu paznju na sebe. Sve je to marketing ;)

Nisu oni te kartice imali od pre koju godinu pa ih se sad otarasavaju. ;)

Cena je sasvim solidna,jer se kod nas nista dobro ne moze uzeti za 70tak evropskih novcanica,da se u inostranstvu moze jeftinije kupiti jeste tacno,i to samo u toku praznika kada ljudi inace msovno bacaju novac.
Postoje proizvodjaci koji ponovo proizvode kartice starije generacije npr. neke AGP kartice...
P.S. Mi ne znamo da li je gtx260 nova kartica sto se datuma proizvodnje tice,mada bi vlasnik iste mogao da nam pomogne oko tumacenja brojeva koji se nalaze na njoj,mozda bi smo dosli do datuma proizvodnje?!

Jel to ovih Leadtek 260-ki ponestalo ili ja ne znam gde da gledam?

Ako sam dobro rzumeo Altiće, neće ih ni biti više.

Ako sam dobro rzumeo Altiće, neće ih ni biti više.

tebi sam pre neki dan hteo nesto da kazem.

pre par dana si postovao ovo:
Nemaju više mogućnost izbora :d
Nestale kartice sa emmi lagera, a ka 'će ne znaaaa seee ;).
dok je na emmi sajtu i dalje bila karta da se poruci.
to ti nije bilo dosta pa si dodao i ovo:
Svašta piše po "tarabama" ;)
vidis, taj isti dan kada si ti rekao da u Emmiju nema vise tih karti, Emmi je poslao jednu kartu kupcu. ako te zanima kome mogu da ti kazem na PM jer je clan ovog foruma.
tako da bih te zamolio da ne kometarises da li necega ima ili nema u Emmiju ili Alti grupi jer niti radis tamo niti je tvoja info relevantna. u krajnjoj liniji, nemamo potreba za drvenim advokatima i to sto si uradio je ruzno i nadasve suvisno.

ja te molim da to vise ne radis.

tebi sam pre neki dan hteo nesto da kazem.

pre par dana si postovao ovo:

dok je na emmi sajtu i dalje bila karta da se poruci.
to ti nije bilo dosta pa si dodao i ovo:

vidis, taj isti dan kada si ti rekao da u Emmiju nema vise tih karti, Emmi je poslao jednu kartu kupcu. ako te zanima kome mogu da ti kazem na PM jer je clan ovog foruma.
tako da bih te zamolio da ne kometarises da li necega ima ili nema u Emmiju ili Alti grupi jer niti radis tamo niti je tvoja info relevantna. u krajnjoj liniji, nemamo potreba za drvenim advokatima i to sto si uradio je ruzno i nadasve suvisno.

ja te molim da to vise ne radis.

A otkud tebi to da li ja radim tamo ili ne???

Ako piše na B2B portalu šta i kako ima na lageru onda tako i treba valjda da bude, ali ne razumem tvoju ulogu u svemu ovome? Sa moje strane jeste bzv što sam na indiskretan način, uopšte, komenterisao njihove zalihe i tako nekome, možda, stavio do znanja da li ALTI ima ili nema dotični artikal na b2b-u...

Molba ti je prihvaćena i neću to više da radim, ali i dalje mi nije jasno ko si ti da daješ bilo kakve ocene o mojoj ličnosti. To što si Moderator treba da te uzdigne, valjda, na viši nivo od običnog korisnika a ne da daješ bilo kakve osude o postupcima istih i da izigravaš Bench Priesta?!?!

Kakve veze uopšte ima to da li je neko sa Bench Foruma dobio preko reda karticu koje "nema" ili je nije dobio sa Emmija tj. Altija a još manje me interesuje ko je to da bi mi isti podatak saopštio preko PMa...

Tja, na Benchu stvarno ima svega...

Poslednja izmena:
to sto imas pristup portalu ne znaci da imas uvid u pravo stanje. neke stvari nisu na portalu a ima ih u firmi, kapiras?
a ko sam ja? ja sam neko kome kvaris posao sireci dezinformacije iz ciste dosade i necu dozvoliti to da radis. u prevodu - gledaj svoja posla.
hvala sto si sam uvazio moju molbu.
over and out.

Kratko i jasno :)

Pojavila se elsa GTX260 u prodaji a danas 28-og jula od 21-23h ima i popust od 10% , pa ko nije na vreme stigao danas je super prilika... Pozdrav .)

Nazad
Vrh Dno