nisam ni rekao dzabe ..... ali ako tebi nije jasno sta ja pricam ..... nikad ti necu objasniti ... ta roba se razduzuje .... daje u bescenje ..... baca ..... staro je koliko godina .... ozbiljne firme to ne drze po magacinima ... nasli nase pane da otkupe a ovi zajahali sa cenom, to sto smo mi ovde neizivljeni sa tehnikom koju nikad nismo mogli posteno da kupimo to je druga prica, realnost je da te graficke karte ne vrede vise od 50e ... .ko to ne razume ... nikad ni nece
10-15e mozda 20 ako su ih uzimali za 30e
a zalosno joe sto ljudi koji su placali 200e gtx460 sad ne mogu da se pomire sa cinjenicom da njihov sakati proizvod ne vredi 110e polovan, *** kad je par nas pricalo na forumu da je to skart i da ne vredi te pare .... napusavani smo, sad svi cute jer ij ne njihova draga kompanija preveslala kao decu u parkicu, izbacili kartu pokupili po 200e i izbacili gotov proizvod posle 3 meseca za iste pare lol, ali ocito da ima jos veslaca zainteresovanih da kupuju djubre pa .... ono ... udri po usima sta je 80e za jednu zmaj kartu kao sto je Nvidia 260, da mi nije smesno .... plakao bih.
moja vredi realno 80-90e ..... ali ne bih je prodao .... da imam bolju za malu doplatu sto da ne, mislim ..... meni sve igre sto igram lete na ovoj grafici sto bih je prodao ?
a ako poredimo sa ovom ubogom 260 karticom onda moja vredi 130e
ne realnost je da nova 6850 kosta 110e ..... a moja vredi 80-90e .... a ta nova 260 vredi 50e to je realnost .... kome se ne svidja ... ***
vidi ne ocekujem ja to da se desi, ali mi je do jaja glupo sto ovde ljudi razglabaju na 5 strana kako je ta karta otporilike dzabe i da je extra ... i kao ... pozuri dok jos ima .... i onda procitam da kosta 8k din .... lol
ja ni ne vidim razlog zasto bi neko hteo da da vise od 50-60e za robu koja puni magacine i koje se prodavci ratosiljaju, kapiram da je uvoznik platio 25-30e komad
Ako sam dobro rzumeo Altiće, neće ih ni biti više.
dok je na emmi sajtu i dalje bila karta da se poruci.Nemaju više mogućnost izbora :d
Nestale kartice sa emmi lagera, a ka 'će ne znaaaa seee.
vidis, taj isti dan kada si ti rekao da u Emmiju nema vise tih karti, Emmi je poslao jednu kartu kupcu. ako te zanima kome mogu da ti kazem na PM jer je clan ovog foruma.Svašta piše po "tarabama"![]()
tebi sam pre neki dan hteo nesto da kazem.
pre par dana si postovao ovo:
dok je na emmi sajtu i dalje bila karta da se poruci.
to ti nije bilo dosta pa si dodao i ovo:
vidis, taj isti dan kada si ti rekao da u Emmiju nema vise tih karti, Emmi je poslao jednu kartu kupcu. ako te zanima kome mogu da ti kazem na PM jer je clan ovog foruma.
tako da bih te zamolio da ne kometarises da li necega ima ili nema u Emmiju ili Alti grupi jer niti radis tamo niti je tvoja info relevantna. u krajnjoj liniji, nemamo potreba za drvenim advokatima i to sto si uradio je ruzno i nadasve suvisno.
ja te molim da to vise ne radis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari