Šta je novo?

VETS pitanjce

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Jel zna neko mozda do kad je prijava za ovu shkolicu ??
kolko se placa, gde naci zbirku ... ?

Jel nije mozda kasno prijaviti se tamo??

brate, pa ne upisuje se tako na faks/vishu. odesh lepo tamo i vidish na licu mesta.

ps. nikad nije kasno, imam ortake koji su se proshle godine tamo upisali u drugom roku i na budzet.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
brate, pa ne upisuje se tako na faks/vishu. odesh lepo tamo i vidish na licu mesta.

ps. nikad nije kasno, imam ortake koji su se proshle godine tamo upisali u drugom roku i na budzet.

Pa dobro .. ja da pitam .. chisto onako ... reko mozda neko zna neshto o tome ... icicu sutra ili prekosutra da vidim ... treba prvo da uzmem kopije dokumenata na mom faxu ... pa reko dok to uradim da se raspitam, chisto onako, do kad je prijava ...

Mada na faxu fishe nema informatora .. koju zbirku da pregledam ja za preijemni .. ??

:wave:

Ma ima neka smeshna zbirka, slova ko u bukvaru i po dva zadatka po strani... moj ortak s poklonjenom dvojkom na kraju srednje je razvalio ko od shale...

Taj tvoj ortak je možda u septembru upao na energetiku ili automatiku :) , ali na neki ozbiljniji smer sigurno nije :wink: .

Otidi do škole, sa ulaza pa desno imaš skriptarnicu, uđi i kupi komplet za upis. Tu su ti informator, uplatnice, papiri, obrasci i to. Milsim da još nije kasno.

Prijemni na višoj, mogu slobodno reći, jedan je od najlakših u BG-u, s obzirom da imaš duplo manje nego na drugim faxovima, tj. 10 zadataka. Što je još bolje, od tih 10, samo 7 je iz mate, a ova tri su iz "opšte kulture" tog smera na koji tipuješ. Znači, ako uzmeš RT, pitanja su tipa "Čime idemo na internet: Wordom, IE-om, ili floppy-jem?". Naravno, računaj na 18 bodova unapred (svaki zadatak nosi po 6). Ostali zadaci su svi pobrojani u zbirci i to po 100 puta, tako da ako uradiš celu zbirku, računaj na 100% bodova. Od moje generacije iz Tesle koja je otišla na Višu, jedini sam uradio celu zbirku (300 zadataka) :) . Ostali su prošli manje-više uspešno, ali je samo par nas upalo na RT. Uopšte nema potrebe da je radiš dva puta, jer, kao što rekoh, postoji nekoliko tipova zadataka i oni se ponavljaju već godinama.

P.S. Voodoo, i ja sam sa dvojkom otiš'o na prijemni :D ...

Ma .. prijemni nije problem ... nego da znam samo odakle da ga gledam ...

Thanx

Oticicu tamo da se raspitam

Ajde ako ides javi sta si saznao, tj. dokle je prijavljivanje i kolko to zadovoljstvo kosta. Ja sam iz Mladenovca pa mi je malo dalje da potezem zbog toga. Hvala unapred.
Pozdrav!

www.vets.edu.yu

ja sam se proshle godine upisao u oktobru ali nisam nishta polagao poshto sam se prebacio ... ali definitivno nije kasno ... ne morash da idesh tamo ... nadji mail na sajtu pitaj ih shta te zanima ... i tako ...

Poslednja izmena:
Ma samo sam saznao da je prijava od 1.Juna ... valjda :p .. proshetacu se do shkolice pa cu se raspitati malko bolje ..

thunderchase je napisao(la):
Taj tvoj ortak je možda u septembru upao na energetiku ili automatiku :) , ali na neki ozbiljniji smer sigurno nije :wink: .

bogumi, eno ga ortak na Rachunarskoj Tehnici na budzetu...

P.S. Voodoo, i ja sam sa dvojkom otiš'o na prijemni :D ...

Ja sa trojkom... :d

Reci, jel si '84 godishte? I ja sam zavrshio Teslu, mozhda se znamo...

Jesam '84. Već je "bilo reči o tome" :) , kol'ko se sećam. Rekao sam da sam završio automatiku, odeljenje 2. Ti si bio na TV, ili elektronici, ne?

Ko je bio s tobom: Ivan Živković, Buca, Vulinović Miroslav, Milanče, Ana, Ivana, Ludi Krstić, Velja, Šima...? Ne mogu sad da se setim polovine ljudi...

ne, to je bila osmica... ali za shimu znam... sad je na saobracajnom, shiri se tamo sa nikolitjem...

Nije valjda sve ovo osmica??? Ne znam ljude po odeljenjima, samo po struci. E, računari, računari... ;)

ma tesla konza... jedini problem shto je tog maja 2003. svemu doshao kraj... :(

2003. ili 2004? Odluči se ;) .

Jeste, bilo je zezanje svoje vrste. Možda su tako deca luda i u drugim školama, ne znam. Jedna od najjačih uspomena je jedina ekskurzija - Grčka. (aj' mi reci Budimpešta, pa da se razočaram :) )

Nego, odosmo u OT, mislim da je dosta...

ma nije dosta :D dosta je samo kad biju :d

grchka je bila najjacha... dodushe, bili smo u tretjoj u novom sadu, ali to je bilo toliko jadno da smo se dogovorili da nikada vishe ne prichamo o tome... :)
ali grchka... bilo je mnogo dobro... imam pun cd slika, ortak skenirao sve filmove... eeee, tek sad je :( :( :(

Е гори сте од баба које се сакупе после 50 година :cigar: :bottle: :d

Sta se sa ovim dogadja? Kad je prijava za prijemni?
Pozdrav!

SirOliver je napisao(la):
Sta se sa ovim dogadja? Kad je prijava za prijemni?
Pozdrav!

Imash na sajtu sve ... chini mi se da je prijava od 23-26, prijemni 1. a upis do 16 ... nego .. ima li neka zbirchica za prijemni .. odakle moze da se spremi i najbitnije u sveu ... koje oblasti su na prijemnom ....
btw koliko treba za budzet .. tj. kakva je konkurencija ... moze li se lako uci ??

Pozdrav

U postu broj 5 sam već objasnio zbirku.

Za budžet... pa, šta znam, ja sam bio negde na polovini između prvog i crte. Ajde reci kakve si proseke imao, pa ću ti reći šta da očekuješ.

Za budžet... pa, šta znam, ja sam bio negde na polovini između prvog i crte. Ajde reci kakve si proseke imao, pa ću ti reći šta da očekuješ.

Pa .. ja sam trenutno saobracajac :d .. selim se :D :d ... polozio sam prijemni na saobracajnom :eyebrows: ( upao dodushe na sufinan. )... a imo sam neke trojke po srednjoj ( matematichka gimnazija ) ...
... verovatno je laganica, al sam po prirodi panichar :smash:
Oticicu do shkolice za neki dan ... nego, koje su oblasti na prijemnom ( al sam dosadan s ovim a :d :p ) , shta se sprema ... mislio sam da spremam prijemni i matematoskopa pa mi trebaju samo oblasti ... do j@j@ je zbirchica

Poslednja izmena:
Imas na njihovom sajtu zadatke sa Septembarskog upisa

Evo ti oblasti koje ce biti na prijemnom:

Elementi matematicke logike
Elementi teorije skupova
Realni i kompleksni brojevi
Racionalni algebarski izrazi
Linearne jednacine i nejednacine,Linearna funkcija
Stepenovanje,korenovanje,logaritmovanje
Kvadratne jednacine i nejendacine,kvadratna funkcija
Aritmeticki i geometriski nizovi
Elementi Geometrije
Trigonometrija
Elementi analiticke geometrije

evo ja sam bio:

1. 3.50

2. 4.15

3. 3.50

4. 3.65

znam da nosim 29.785 poena iz srednje i da konkurisem na NRT. I sta mislis experte? :D :D

NRT? Tamo možeš i sa po 2.50 iz svakog razreda :) . Šalim se, imaš za nijansu lošiji prosek od mene, al' ako uradiš 9 zadataka na prijemnom, nema čega da se brineš. U stvari, s obzirom na smer, biće ti dovoljno i 7-8 zadataka. Naravno, ovo samo "expert" procenjuje; ne drži me za reč...

Fica je napisao(la):
Imas na njihovom sajtu zadatke sa Septembarskog upisa

Evo ti oblasti koje ce biti na prijemnom:

Elementi matematicke logike
Elementi teorije skupova
Realni i kompleksni brojevi
Racionalni algebarski izrazi
Linearne jednacine i nejednacine,Linearna funkcija
Stepenovanje,korenovanje,logaritmovanje
Kvadratne jednacine i nejendacine,kvadratna funkcija
Aritmeticki i geometriski nizovi
Elementi Geometrije
Trigonometrija
Elementi analiticke geometrije

ql .. thanx

NRT? Tamo možeš i sa po 2.50 iz svakog razreda :) . Šalim se, imaš za nijansu lošiji prosek od mene, al' ako uradiš 9 zadataka na prijemnom, nema čega da se brineš. U stvari, s obzirom na smer, biće ti dovoljno i 7-8 zadataka. Naravno, ovo samo "expert" procenjuje; ne drži me za reč...

3 zadatka su ona glupiranja tipa strucna pitanja za taj smer, i jos nekih 4-5 iz matematike... Ok, nije tesko izvesti... Valjda :d

Vrh Dno