Šta je novo?

Vet antivirus crack?

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Treba mi crack za Vet antivirus. Upravo sam ga skinuo pa cu da ga instaliram da vidim kakav je. Kazu da je dobar. Ako ima neko nek se javi...

I onda sam instalirao taj lepi, brzi i pouzdani program, restartovao masinu i posle nisam video onu lepu slicicu na desktopu sve dok nisam otisao u safe mode. Smrdljivi programFX

AV i nije tako los samo sam primetio da da jedan od njih podrzava malo arhiva (zip, arj) a drugi to radi bolje. Mislim na VET i EZarmor posto ga izgleda ista firma pravi (kada se instaliraju izgledaju potpuno isto). Evo ti korisnog linka ftp.cai.com/pub/myeTrust/apps tamo imas da skines programe (EZarmor)i update-ove. Sto se registracije tice na jednom australijskom ftp serveru je mogla da se nadje instalacija sa registracijom i update je radio automatski (sada je taj DIR prazan),
mada sam ga ja skinuo sa 51soft-a sa sve registracijom (cini mi se). A trenutno koristim PCcillin

AVP

sto lepo ne instaliras ovaj ruski antivirus: jede malu decu

AVP

zasto ne instaliras lepo avp. Prvo majka je svih antivirusa a drugo crack se vrlo lako nalazi

Ma imam avp i radi mi dobro, ali mi treba nesto sto je dobro a da ne koristi mnogo resursa (za starije masine). Cuo sam da ovo cudo kao to radi sto trazim...

Nazad
Vrh Dno