Šta je novo?

Vessel

smith_bre

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
705
Stvarno zanimljiva igra, u moru akcionih nasilnih igara(cast izuzetcima) evo je jos jedna logicka platforma koja je za opustanje i bez preteranog nasilja.
Probao sam demo,(veoma kratak) dopala mi se igra ,jedino mi malo smeta nepotrebna 3D grafika,ali sam se brzo navikao.

Demo

Kome se dopada Limbo,Braid,Trine... velika sanasa da ce da uziva i u ovom naslovu

Slazem se,fina igrica za mozak,dizajn je lepo osmisljen i atmosfera mi se jako svidja. Tek sam juce poceo da je igram,ali,dopala mi se od samog pocetka. :)

Jel moze neko da okaci X:\Vessel\Data\Save Games folder? Presao sam par zagonetki nakon voznje kroz rudnik i stigao do dela u kome gomila Flurosa aktivira one panele sa metalnim šiljcima. Nisam koristio save opciju, jer sam se oslanjao na Autosave, a danas sam greskom krenuo iz pocetka i time ponistio poslednji checkpoint.

Poslednja izmena:
Hvala! :wave:

Probao sam da je igram, ali kako pomerim coveculjka, tako mi se zacrni ekran ?
To je neka fora u igri ?

Ok, znaci vracam ghost od pre 10 dana.

Moram da kazem da mi je tuzno sto je ova tema ovako slabo posecena. Igra je fenomenalna.
Slazem se sa vecinom da kraj mozda nije bas najbolje uklopljen i nema mnogo smisla, ali to nikako nije pokvarilo moj utisak o igri.
Nisam procitao ceo clanak o igri na bench sajtu, ali je ocena 80/100 premala. Pomenuti nedostaci postoje, ali sa obirom da se radi o puzzle igri, oni ne uticu u toj meri da kvare utisak.

Nazad
Vrh Dno