Šta je novo?

Ves masina modd !

Razmisljam izmedju 4 nogara, plexija i mrezice(kao sa prednjeg poklopca)....

Haha ludilo, bravo za ideju i super realizaciju :)

Fenomenalno!

A za vodeno... polukruzni custom radijator, zakrivrljen da prati stranicu bubnja sa unutrasnje strane, prekoputa optike. A rezervoar u postolju od pleksija...

Huh custom radijator, mislim da je to malo teze napraviti, a za rezervoar super ideja! Moram to odraditi sto pre ! HVALA!

Super ideja, ali što neko reče da je manji bubanj bilo bi još bolje. Sigurno može da se nadje, ima dosta novijih modela veš mašina sa manjim bubnjem, neki serviser bi za dva piva sigurno bio široke ruke

Unutra je micro atx ploca, mozda vam se zato cini da je bubanj veliki....Kad bi se ubacila neka veca ploca i graficka nema tu bas mnogo mesta...Mislim da je to i mana ovog modda, mali prostor....

Sjajno! :D Trebao si i unutrasnjost bubnja da prekrecis u crno. :)

Nzm. na sta tacno mislis pod ''portal'' :) Neka ga neko vreme ovako, lako cemo ofarbati ^^

Ja reagovah na Jovyland-ov avatar, to za portal. A za farbanje si u pravu, a i u sutini za sebe si ga radio, pa ako se tebi tako svidja, ko sisa nas :)

Vidim da je upuceno Jovyland-u, ali sam nekako iz vaseg komentara skontao da njegov predlog ima nekakve veze za "portalom" :) Kad tad ce mi dosaditi kuciste kakvo je sad pa su mi zato predlozi dobrodosli ;)

Svaka cast za trud druze.
Samo napred i cekamo sledeci stepen i slike naravno :) :)

Nazad
Vrh Dno