Šta je novo?

VeratNet da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme melkor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Da li neko ima iskustava sa flat nalogom kod pomenutog provajdera?

Pozdrav

Caletovom ortaku je bas pre par dana istekao mesecni flat, nema zamerki i sve mu je radilo ok. Sta tebe muci?

Niti jedna primedba na Verat.

Ma hocu da uplatim godisnji flat i zaboravim na internet sate. Do sada sam uplacivao mesecno kod Tehnicom-a, ali em sto su postali njesra u poslednje vreme, em sto su poskupeli na 1.600 mesecno / 14.500 godisnje. Verat je jos uvek 1.300 / 13.000 tako da cu onda preci kod njih. Hvala na savetima.

Pozdrav

Ako si siguran da hoces flat kod Verata,mogu ti pomoci da ga dobijes jeftinije.Imas PM.

mihailo!

nista nisam dobio
javi mi se ponovo...

pozdrav

Ja taj flat koristim skro dve godine i APSOLUTNO sam bez zamerki [dobro NE apsolutno, ali kad pogledam ostale...]. Moja preporuka u svakom slucaju. Ponekad zna da link ne radi, pa nema protok, ali to se svima desava, zar ne?

Izvinjavam se sto nisam odgovorio na PM-e,ali od juce nemam flat,a do sutra...kada cu svima odgovoriti posto sam sada na uzasnom 041.Poz!

Melkor,ja sam pokusao da ti odgovorim,ali ti je inbox pun.Za ostale kojima nisam odgovorio,evo i mog ICQ-a 126100342,a tel 011/3614-874 i 063/592-500.

Nazad
Vrh Dno