Šta je novo?

Verat zadnjih dana

Rasa

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2003
Poena
619
Da li se u zadnja 2 dana kacite na Verat iz manje od 50 pokusaja?
Katastrofa!

Nesto su cackali sa linijama ali je od jutros mnogo bolje.

Kod mene se zadnjih dana desava cudna stvar. Naime, ako pokusavam da se nakacim izmedju 8 i 15h veza ce biti maximalnih 21k. Ako se kacim od 15 pa do 8 ujutro veza ce biti iznad 40 kbps. Gadan trip ha? :)

Poslali su mail sa objasnjenjem, sve linije sa 3040 su prebacene na 3060606...sinoc oko 23 iz prve, sto ranije nije bilo moguce :)

Da zaboravih reci da dobijam i ja iz 3-4 pokusaja.

Obavestenje koje je na Veratovom sajtu je da su 2071777 i 3040055
prebaceni na broj 3060606.

Da, sada 3060606 ima najvise linija. A bio je najveci krs.. Pametno im je to, bolje jedan broj sa vise ulaznih linija nego 5 brojeva pa dok vidis koji radi..

Meni 042/11-00-11 obavlja posao ;)
cheers

AlexxandarYo je napisao(la):
Meni 042/11-00-11 obavlja posao ;)
cheers
I meni takodje, dobijam vezu iz prvog, konekcija je stalno 46.6k.

meni 53.2 uvek, i preko SMIN-a, i preko obicnih.. :)

Radi strava mada je kod mene onaj gore opisani 3p sa vezom aktivan josh uvek :)

A jel vam se desava da uvece 3060606 odgovori na poziv ali ne pocne sejking? Meni jako cesto ili kad pocne pisti neke necuvene "melodije" i naravno prc...

Velja je napisao(la):
A jel vam se desava da uvece 3060606 odgovori na poziv ali ne pocne sejking? Meni jako cesto ili kad pocne pisti neke necuvene "melodije" i naravno prc...

I meni ali zato onaj drugi tel fercera bez problema.

MEni se desava kada se kacim preko modema sa NBG-a Lucentovim modemom i to samo uvece,tokom dana radi OK.Ako se kacim preko ISDN-a nikad nema problema

Ista situacija.
Ranije iz prve, druge max. Sad mi je trebalo po 15tak minuta u vecernjim satima. I onda kad pogledam mail, imam sta i da vidim.. obaveshtenje o prebacivanju linija.. posle toliko uzaludnih pokusaja. Znachi treba da 'gledam u pasulj' koja ce linija da radi.. Verujem da je na to sve uticao i povecan broj korisnika (flat).
Danas i juce neshto bolja situacija.

A jel vam se desava da se nakacite ali nece da vam proveri postu, zaglavi na authorizing i bleji?

juce i danas se konektujem iz 1. retko iz 2.

Calibra 4WD je napisao(la):
A jel vam se desava da se nakacite ali nece da vam proveri postu, zaglavi na authorizing i bleji?
Desava se.A i kad ne bleji sporo ide.

Nazad
Vrh Dno