Šta je novo?

Verat prodat

IPAQ

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
319
www.verat.net je prodat amerikancima. Ocekujte investicije u visini od preko 10 miliona evra. (nesto slicno ko sto je imao SBB)
--------------------------------------------------------------------------

VeratNet potpisao ugovor sa američkom kompanijom iStreamPlanet Co.
[31-May-2005 17:00:00 CET]

Beograd - Preduzeće za telekomunikacije Verat d.o.o. potpisalo je prvi od niza planiranih ugovora sa svojim američkim partnerima.

iStreamPlanet Co., vodeći distributer medijskih događaja u svetu, i preduzeće za telekomunikacije Verat d.o.o., vodeći Internet provajder u Srbiji, potpisali su ugovor o prenosu medijskih događaja sa lokacija u Srbiji i Crnoj Gori korišćenjem Internet tehnologija i mreže VeratNet-a.

Ovaj ugovor predstavlja početak realizacije prvog od niza projekata između ove američke i srpske kompanije na polju Interneta i Internet tehnologije. Drugi ugovori i projekti, koje VeratNet planira da potpiše u budućnosti sa iStreamPlanet Co. i drugim američkim kompanijama, dovešće do novih investicija i tehnologija u ovom sektoru u Srbiji.

Poslednja izmena:
Nisam zakljucio iz vesti. Vec na neki drugi nacin. Info je pouzdana 100% a investitor je isti kao za SBB.

Toliko.

Poslednja izmena:
off topic...interesantno je da su u Srbiji svi "vodeci provajderi"...

pa sigurno je jedno da su u Srbiji najveci Telekom i Verat za sada a slede SBB i PTT definitivno. Ako se budu udruzili SBB i Verat onda je to opasna konkurencija Telekomu.

zavisi kako za koga. Neko zna a neko ne. Ipak sada je u rukama neko je vec pomenuo cijim.

Sponzorushe... prodaju se za male pare :D.
Ma eunet rula, al samo vikendom...

Ne znam otkud iznenađenje. O ovome se priča već mesecima.

I sta sad?
OT dobro su se i prodali obzirom da zadnjih par nedelje dial-up extra lose radi... ali bas lose...

nesto mi se cini da se nisu prodali...

proculo bi se nesto do sad... mada, mozda sam krivo informiran :)

Krivo si informisan. Veruj mi!
Pouzdana info.

Vrh Dno