Šta je novo?

Verat - podvala

supernova

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2000
Poena
619
Kako su nas samo zeznuli sa ovom najavom za kablovski preko SBB-a, trebalo bi ih sve u kacu sa kupusom. ctp; Pustili frajeri buvu da vide koliko je interesovanje, pa kada su im došli ćelavci iz SBB-a i rekli da to tako ne može sada prodaju priču o statičkim IP adresama. Stvarno bezobrazluk. A i mi smo bili naivni da će pored živih SBB-ovih paketa od 132 MB oni davati flat, i to preko iste mreže.

Dakle, ja sam zvao juče i rečeno mi je da od dinamičkih IP adresa nema ništa i da je to bila samo "šala", a ko hoće može da izvoli statičku IP adresu za 7500 dinara mesečno.

ma ti kablovski net-ovi su podvala po default-u :cuss:

moja ortakinja ima ptt-ov flate rate 64kbps i retko kad joj download predje 2.3kB/s

zato svi oni lepo pisu da NE garantuju protok ctp;

delimir je napisao(la):
Zivot je takav - cupav i dlakav.

Nema to veze sa zivotom i maljama, vec sa geografskim faktorom...>SRBIJA!
:(

OK Zivot u Srbiji je takav - cupav i dlakav :)

PS: Ovo ja likujem posto ja i dalje koristim shugavi modem, pa kada je meni lose da bude i vama :evil: Salim se, naravno.

trx je napisao(la):

moja ortakinja ima ptt-ov flate rate 64kbps i retko kad joj download predje 2.3kB/s

mojne deziformishesh ljude, ptt brije samo tako. Ko zna sa kakvog je servera skidala itd. Kad opteretish konekciju meni sa 256 kbs ne pada ispod 32-33.

A ja danas potpisao ugovor sa SBBom i to moram da platim uvodjenje TVa jer prethodnog provajdera nisam ni koristio, odnosno platio :)
Jel moze ugovor da se raskine ? jednostavno kazem necu ? :)

driver je napisao(la):
A ja danas potpisao ugovor sa SBBom i to moram da platim uvodjenje TVa jer prethodnog provajdera nisam ni koristio, odnosno platio :)
:)

Pa kad si voonica :beat:

trx je napisao(la):

Meni je na PTT KDS protok konstantno 30 - 32 kbyte/sec. Tako da... nešto tu drugo nije u redu.

driver je napisao(la):

Ti bar možeš da biraš kablovskog provajdera :) Kod mene šugavi I-KOM ne može ni TV programe da potera kako treba, a kamoli internet :)

Boli (skoro) sve vas uvo. Ja sam kao i delimir josh uvek "na modemu" i pitaj boga kako cu se i kad skinuti :d.Stvarno nije ni malo prijatno :(

Genghis Khan je napisao(la):
Boli (skoro) sve vas uvo. Ja sam kao i delimir josh uvek "na modemu" i pitaj boga kako cu se i kad skinuti :d.Stvarno nije ni malo prijatno :(

Ti sa tom wireless antenom od metar da se ne javljas. :mrgreen:

Misko je napisao(la):
...
Ti sa tom wireless antenom od metar da se ne javljas. :mrgreen:

metar? :beat:
Mozda nesto i uhvati sa tom kanticom type;
Nisi ti Mishko video prave antene :mrgreen:

driver je napisao(la):
Jel moze ugovor da se raskine ? jednostavno kazem necu ? :)

Pošto u tom ugovoru verovatno piše da je rok uvođenja 40 dana, ako taj rok istekne a oni ti ne uvedu kabl (što se skoro redovno dešava), više nisi ni u kakvoj obavezi prema njima. Tako da, kad ti se 41. ili 141. dana pojave na vratima s kablom, možeš da im kažeš da nisi više zainteresovan.

PJ je napisao(la):
...

metar? :beat:
Mozda nesto i uhvati sa tom kanticom type;
Nisi ti Mishko video prave antene :mrgreen:

Ma hvata i Americke AVACS-e...Mozes da prisluskujes Amerikance :d

delimir je napisao(la):
...

Ma hvata i Americke AVACS-e...Mozes da prisluskujes Amerikance :d
Ma upravu je Pedja...shta je metar, domet-jedva 4-5Km :beat:

Heinz je napisao(la):
...

Ti bar možeš da biraš kablovskog provajdera :) Kod mene šugavi I-KOM ne može ni TV programe da potera kako treba, a kamoli internet :)

Al si me uteshio :)
Zabole me za kablovsku, imam 400 kanala na satelitu a nisam gledao TV 2 meseca :D

Potpisao sam to samo zbog neta (Verata), a sad kad ispade prevara, ne dam im pare makar mi dali njihov net za dzabe :)

PJ je napisao(la):
...

da, ali cena...
A sta sa cenom? :confused:
64kbps flat na PTT KDS-u je mesecno 1000din + 270din za iznajmljivanje modema.
Da nemas mozda povoljniju cenu? :beat:

Smith je napisao(la):
...

A sta sa cenom? :confused:
64kbps flat na PTT KDS-u je mesecno 1000din + 270din za iznajmljivanje modema.
Da nemas mozda povoljniju cenu? :beat:
A, bandwidth ???

Jeb*ga neko ima flat link od 120MB/s sa Marsom koji je na milione km, a ja nemam ni posten 56k sa centralom u dvoristu, opet neko nema ni telefon u ovoj zemlji, o svetu da ne pricamo. Tako stoje stvari sa ljudima i razlikama na ovaj nash planet trenutno.

ima li ovde nekog ko je na Radijus Vektoru?

kakva su iskustva?

blenta je napisao(la):
...

A, bandwidth ???

Jeb*ga neko ima flat link od 120MB/s sa Marsom koji je na milione km, a ja nemam ni posten 56k sa centralom u dvoristu, opet neko nema ni telefon u ovoj zemlji, o svetu da ne pricamo. Tako stoje stvari sa ljudima i razlikama na ovaj nash planet trenutno.
Sve je to OK, ali mi nije jasno sto si mene quote-ovo?

...sve cu ja to sto vi skinete dobiti za 100 na cd-u ili 150 - 200 din na dvd-u...
...ponekad se zapitam ko sve to 'skida'...

64kb dial-up modem je sasvim dovoljan za slanje maila, surfovanje, chatovanje.

a sta mislite o ponudi verata za 64 kb--- 1900 dinara? jel se bar to isplati ?

Radijus Vektor je najavio da ce prvo krenuti sa postavljanjem na NBGD, a kako ni tamo nisu krenuli (poznati po VEEELIKOJ :d agilnosti), u ostale delove nece stici pre leta...

ja sam na novom beogradu ali su me isqlirali u fazonu: "poceli smo, ali u okolini naseg cvorista" - mislili su na okolinu od 200m ctp;

Vrh Dno