Šta je novo?

Verat Net Uvodi Kablovski Internet!!!!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
Moj ortak je uveo kablovski internet preko Verata, i kosta 3200- dinara 128 kb bez merenja Mb. A 64 kb je manje (ne znam koliko), koliko vidim na sajtu opet nema nista. U ponedeljak cu da ih zovem pa cu da Vam javim sta su rekli!!!!!

E da modem kosta 7000 dinara i to je sve sto treba

ne on je iz Beograda, ja studiram u Bg. pa sam se pondao mozda mogu i u Kragujevcu.
Pa ne znam preko kog kablovskog (valjada imaju svoju mrezu) samo su mu dosli neki iz Verata i dali mu modem i kabal i rekli eto to ti je to. Potpisao je neki zapisnik da radi veza i oni otisli 🙂))

Pazi prvi put kada ih je zvao je bilo u sredu ...raspitivao se a pustili su mu u petak..... ali znas kako mu radi veza da se smrznes ....kao da nije kablovski vec opticki kabal.

Moram to da uvedem u ponedeljak ih zovem ....taj decko mi je dao ovaj neki broj 011/3065427 da ih pitam.

>>>

Cekaj mislis 128kbit/s ,pa ako je tako 3200 je preskupo.Kod ptt-a je duplo nize.

Stvarno, dobro se raspitajte ljudi, pre ce biti wireless...
I vidite koja je cena za 64k 🙂

to je zabuna 100% verat jedva pruza usluge i dial up-a

Da da,to ispade skupo u odnosu na ptt...a jel radi ptt-ov cable net jos negde sem tog famoznog tosinog bunara???

cheers

Bluestar u kom delu grada je tvoj ortak dobio cable?

BTW Jeste skupo za one koji mogu da biraju, a za ostale....

Uostalom kako Verat moze da pruza usluge kablovskog neta kada nema razvijenu svoju kablovsku mrezu....jedino da to radi u kooperaciji sa nekim kablovskim operaterom, ali zar ne mislite da bi neko vec nesto reklamirao ?

ma nije wirelless nego je cablovski ...ima neki kablovski modem kod sebe u stanu, inace ortak zivi na novom beogradu.

i platio je modem 7000 dinara

i sad treba da placa 3200 din ...mesecno ...128 kb ...mozda je preskupo ali njemu kaze da je ok posto njih dvojica to uzimaju u zgradi ...pa dele ..
igrao sam counter kod njega ping do servera je 20 ms ono strava radi ...

ne znam da li ce i u kg-u da pustaju ..

cao

bas cu da pozovem verat da vidim o cemu se radi posto sam i ja sa NB

Jesi li bas siguran da je cable?

Da nije mozda DSL, ili bar Veratova varijanta DSLa

http://vline.verat.net/srp/vline_usluge/76/

Nazad
Vrh Dno