Šta je novo?

VERAT NET AKCIJA od 13.09.2011

bojancos

Cenjen
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poena
169
Neverovatna ponuda za nove korisnike - 4 Mbit/s ADSL za samo 1090 dinara!

Dragi budući korisnici,

Našoj novoj ponudi nećete moći da odolite: ADSL paket od 4 Mbit/s za samo 1090 dinara!

Uživajte u neograničenom pristupu Internetu po izuzetnoj ceni čitavih godinu dana.

Ukoliko vas zanimaju ostali protoci, odaberite neki od paketa:

1536/256 Kbit/s - 790 dinara

6144/1024 Kbit/s - 1390 dinara

8192/1024 Kbit/s - 1590 dinara

16384/1024 Kbit/s - 1990 dinara

Ugovor je na 12 meseci.

Hvala za info, ova ponuda nije mogla da dodje u boljem trenutku. Hteo je kolega da uzme ovu novu ponudu od Telekoma ali ovo od Verata je mnogo bolje i isplativije a jos je na godinu dana ugovor. Taman ce da se ratoslilja prokletog EUnet-a.

E to je već akcija. Dobra cena za 4Mbit/s, mada je mogla još 100 rsd niže.

I meni ovih dana ističe ona studentska akcija od prošle godine i izgleda da se vraćam Veratu. Ovaj paket od 6 Mbit/s mi taman dodje kao ovaj od 4 što sam plaćao

Konacno da neko spusti cenu, umesto povecanja protoka za isti iznos. Nadam se da ce ovo bar malo uticati na trziste :)

Imam jedno pitanje za korisnike verat neta:
Vidim da naplacuju mesecno za ruter/wifi ruter. Ja to ne bih koristio posto vec imam bezicni ruter (a i kupio bih ga da nemam), ali mi je potrebno da njihov modem ima UTP izlaz. Nije valjda neki glupi winmodem na USB?

Vidim da naplacuju mesecno za ruter/wifi ruter. Ja to ne bih koristio posto vec imam bezicni ruter (a i kupio bih ga da nemam), ali mi je potrebno da njihov modem ima UTP izlaz. Nije valjda neki glupi winmodem na USB?

Ja kada sam bio kod njih sa dobio TP-Link 8811 tako da nebi trebalo da daju neku bofl robu mada opet dve godine je proslo od mog odlaska od njih tako da je svasta moguce.

Evo posle PTT i Verat spusta cene za nove korisnike, sto je jako dobra vest, interesuje izmedju ova dva provajdera sta je bolji izbor ( ili mozda neki treci za koji ne znam :) ), ko pruza bolju uslugu, i gde ima manje potencijalnih problema u koriscenju, naravno pitam za misljenje njihove korisnike koji su duze vremena kod njih ?

Hvala svima unapred.

Da li se od Verat-a uz ugovor dobija i PPPoE username/password, ako se želi koristiti svoj ruter, ili se naknadno mora traži ?

Poslednja izmena:
Dobijas user i pass jer ih cak i u njihovom ruteru moras kucati.
Nije kao kod Telekoma sve vec ubaceno.

Odlicne cene,steta sto sam vec kod Verata;).
Cene su sa PDV-om.

Super akcija. Kakav je Verat kao provajder ADSL-a ovih dana? Meni istice ugovor 1. oktobra pa se razmisljam da promenim provajdera...
@veljadj: Jel si zadovoljan njihov uslugom posto si njihov korisnik?

U principu sam zadovoljan imam paket 4/512 za 1790 din,to je bila neka akcija za postojece korisnike i meni zavrsava posao.Torenti mi idu 24 sata bez prekida uvek punom brzinom,tehnicka sluzba je vrlo azurna i na mail odgovor stize u toku dana,sutradan najkasnije.Imali su par prekida neta za ovih 18 meseci ali u zadnje vreme se ne desavaju prekidi.Ne uzeti najbrzi paket za 1990 din stvarno je steta...

Za postojece korisnike akcija.

Dragi ADSL korisnici,

ubrzajte ADSL paket a plaćajte isti iznos kao i do sada!

Primer: Ukoliko koristite naš 1536/256 Kbit/s paket, ubrzaćemo ga na 4096/512 Kbit/s, a vaš račun će ostati isti.

Potrebno je da na Vašoj telefonskoj liniji postoje tehničke mogućnosti da se ADSL paket ubrza, kao i potpisivanje ugovorne obaveze na 12 meseci.

Koja poenta kad PTT ima '50% akciju', isto ugovor na 12 meseci, a cene nize?

8192/1024 Kbps 1.225 din

16384/1024 Kbps 1.400 din

i ja gledam to za PTT, al iskreno za 100 din da se cimam da nemam normalan modem, da moram da platim 2000 da bi dobio wireless, bas i nije neka fora... a posto imam vise kompova kuci cak i za viseportni modem mora da se plati u pttu... svasta... sto se toga tice telekom ih sve sije, sa ovim huawei i pireli modemima... nisu toliko neki kvalitet, al imaju sve sto treba...

Možeš da kupiš neki neki višeportni wireless ruter, i ostaje ti u vlasništvu.

16/1 za 1400 je die beste .... hebote, prvi put mogu ko čovek da strimujem i HD materijal .....

A poenta je, blackbear, da nisu svi informisani, da nije bilo foruma, ja ne bih ni saznao za PTT, jer nigde ni jednu reklamu nisam video/čuo. A koliko ljudi ima internet, a koliko od njih ide na forume? Posebno ovakve, uskog spektra interesovanja?

A i njihovo traje još par nedelja, a ovi valjda do nove godine.

Poslednja izmena:
Upravo ovih dana trazim najpovoljnije ponude i odusevio sam se kada sam saznao (naravno na benchmark forumu) za promocije kod VeratNet-a i PTT-a, jedino me zanima da li VeratNet daje na koriscenje bezicni wireless ili postoji neka doplata kao kod PTT? I ciji signal je kvalitetniji po Vasem misljenju i iskustvu?

Jel pise na sajtu PTT za tu akciju 50%, ja ne vidim. Je li jedini uslov ugovor na 12 mjeseci? 16/1 za 1400 rsd je fenomenalno

Koja poenta kad PTT ima '50% akciju', isto ugovor na 12 meseci, a cene nize?

8192/1024 Kbps 1.225 din

16384/1024 Kbps 1.400 din

Poenta je u tome sto Verat dozvoljava da se uzme akcija iako prethodni ugovor nije istekao.Za prelazak kod PTT-a mi treba MIK a mogao bih da ga dobijem tek krajem januara.

veljadj, nisam te baš najbolje razumeo? Kako misliš da Verat dozvoljava, ako ja recimo imam ugovornu obavezu kod telekoma?

Ali ja sam kod Verata i nije mi istaekao ugovor od prethodne akcije.Tako sam i prosli put potpisao novu akciju iako mi ni prethodni ugovor nije istekao.Zbog toga i ne mogu da predjem kod PTT-a iako je tamo povoljnije.Verat nam to dozvoljava da ne bi presli kod drugog provajdera kada ugovor istekne.

Kad se setim da sam pobegao od Verata...a sad treba ovim smradovima iz Oriona da plaćam 2100 za 4mb :mad::mad::wall:

E, OK, sada shvatam .... kao što VIP dozvoljava da 2 meseca ranije opet možeš da potpišeš UO. Ali važi od kraja trenutne.

A kako Verat reguliše? Prekidaju staru i počinje ti nova, ili po završetku stare aktiviraju novu?

Prekidaju staru i pocinje nova.
Znaci tece ne od kraja starog ugovora, vec od pocetka novog.

E, pa to je super .... glupi telekom me tako izgubio. Imao sam obavezu kod njih do 17. avgusta, a kod njih je 50 posto popusta trebao isto da traje 4 meseca, do 30.09. ...

Onda su *****i prekinuli akciju tamo negde polovinom jula, ili i ranije, i ja popizdeo ... i onda zahvaljujući forumu saznao za PTT, i otišao od telekoma, i još bolje prošao što se tiče brzina/cena ....

Zvao sam danas prodaju ali posto je akcija od juce tek od ponedeljka ce se znati pojedinosti.Uglavnom,najbitnije je da linija podrzava novu brzinu.Nervira me samo sto moram licno da odem da potpisem ugovor jer u Lazarevcu nemaju zastupnika.

Jutros dobio mail od Verata:

Postovani,

Ukoliko ste zainteresovani za novu akciju za postojece ADSL korisnike,
potrebno je da u nasem prodajnom mestu potpisete Zahtev za promenom paketa
na Ugovornu obavezu od 12 meseci, a brzina ce Vam biti promenjena na
paket do 6Mbit/s po ceni mesecne pretplate koju sada placate.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Srdacan pozdrav,

--
S postovanjem,

Vrh Dno