Šta je novo?

Verat na Ceraku

• Začetnik teme Začetnik teme taraba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

taraba

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
619
Pozdrav!
Treba da se preselim na Cerak (vinograde :bottle: ) ovih dana pa me interesuje ima li neko Verat wireless tamo, jer kako sam video na Verat-ovom sajtu najblizi AP je na Vidikovcu, a on mi je nepristupacan!
BTW. Ima li neko ADSL ovde, jer mi je to druga opcija!

PEACE!
:cigar:

Ima na vidikovcu, na jednom od onih pet crvenih solitera u polukrug (mada, zar mu to ne dođe labudovo). Nije mi jasno kako ti AP na Vidikovcu nije vidljiv iz Vinograda. Inače, ovaj AP na Vidikovcu radi tragedija već 15 dana. Mada, kad radi, OK je...

Ma verovatno bi ja njega video sa krova zgrade, ali ja sam na prvom (od 5 spratova) i neshto me mrzi da se pentram po krovovima i da nameshtam AP!

Nisam te najbolje razumeo, jel radi ili ne radi taj AP na Vidikovcu?? :?
Ja sam u staroj gajbi imao problema sa wireless provajderom koji je svakih 3-4 dana neshto jebavao i nisam mogao na net po ceo dan. Ne bih da se to ponovi i sa Veratom ipak su oni veliki ISP!

ja koliko chujem, od juche radi savrseno 🙂

ps. ako je u pitanju Lazarevac, koji je to provajder sto je zezao? Veze.net ili Absolut?

Poslednja izmena:
Veze.net i Zuj@ banana!
Nebitno danas cu da se pentram na krov, ali cisto sumnjam, najverovatnije cu da se nakacim na BGWireless, a net ko *ebe ( i onako mi treba samo Sharing, i game serveri! :type: )

Nazad
Vrh Dno