Šta je novo?

Verat i dopuna

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
845
Vec duze ne mogu da dopunim "vredit", jer nema kartica za dopunu. Pitam na trafici stampe u cemu je problem, a zena mi rece da kaze da im vec mesec ipo ne isporucuju nista, cak ona mene pita znam li sta se desava :trust: U pitanju je kraj oko Fontane i Studenjaka. Da li treba da idem na, npr. Konjarnik, i trazim dopune (ako ih uposte ima, posto vidim da ljudi koriste verat) ili sta? Naravno, vasi komentari i iskustva...

Trazio sam u mom kraju (zvezdara) oko 20 kioska,nista nemaju, jedva sam nasao imas u gradu na par lokacija potrazi.

Mozda, ako se zateknem u gradu, pa se jos i setim... Mogla bi gospoda iz Verata da se potrudi da izda jos kartica, ili da vrati uplatu na uplatna mesta, kao sto to rade i drugi. Ne vidim sta je tu strasno. Ionako uzimaju 10% od iznosa koji dobijes kad kupis karticu, pa neka ga ustupaju kao marzu.

Mozda hoce da regulisu (citaj: smanje :)) broj ljudi koji koriste njihove usluge, jer je kvalitet opao? :d

P.S.
Sale, jesil ti to? :)

Re: PJ

PJ je napisao(la):
Mozda hoce da regulisu (citaj: smanje :)) broj ljudi koji koriste njihove usluge, jer je kvalitet opao? :d

Sigurno, kad sam se ranije kacio, modem laguje li laguje... skinem svega 10 Mb/1h, gotovo da se ne isplati... valjda ce i drugi da snize cene, pa da se verat rastereti

PJ je napisao(la):
P.S.
Sale, jesil ti to? :)

Jasta, nego ko bi bio? :D

Prvo udare reklamu : "Mi smo najjeftiniji i najbolji!!!" :smash:
Onda ukinu uslugu, ali reklama je prosla i gomila lakovernika se navukla na niske cene i dobar kvalitet... :mad:

Bas me to nervira! :mad: :wall:

RazbojNick je napisao(la):
Vec duze ne mogu da dopunim "vredit", jer nema kartica za dopunu. Pitam na trafici stampe u cemu je problem, a zena mi rece da kaze da im vec mesec ipo ne isporucuju nista, cak ona mene pita znam li sta se desava :trust: U pitanju je kraj oko Fontane i Studenjaka. Da li treba da idem na, npr. Konjarnik, i trazim dopune (ako ih uposte ima, posto vidim da ljudi koriste verat) ili sta? Naravno, vasi komentari i iskustva...

Zivimo u istom kraju.
Iskrena preporuka - iscimaj se do Verata kod zeleznicke. To nama iz tog kraja bas nije problem, imas 83, ili bilo koji bas do zelenjaka pa do se spustis dole za 5 minuta...MNOGO JE JEFTINIJE. Recimo vreme u vrednosti najjeftinije dopune kosta cak oko 100 dinara manje sa direktnom uplatom.

Ma, znam, ali necu, kad su dzu..le, nek te kartice ravnomerno rasporede po svim krajevima grada. Koristicu druge provejdere, iako su skuplji. Mail mi nije kod njih, koristim ih samo za surf, al' je kvalitet poznat.

Ma, znam, ali necu, kad su dzu..le, nek te kartice ravnomerno rasporede po svim krajevima grada.

Kojim krajevima grada ? Nigde ih nema. :mad:

Ne znam, ali vidim da ljudi koriste verat u sadasnjem vremenu. Znaci, ili nabavljaju dopune, ili imaju ustekano od ranije, u sta ne verujem previse.

Ja sam išao do njih da uplatim sate.

Preko puta studenjaka je onaj net kafe plus tacno preko puta 4-og bloka ja sam kod njih uplacivao vreme za verat dok sam bio na novom bg-u, pa probaj tamo

Moze i preko postanske uplatnice, jes da potraje nekoliko dana, ali svako ima postu u blizini. Ja jos krcmim onih 200 sati sto sam kupio po 6 dinara za vreme novogodisnjeg popusta... :party:

Dakle, nije ovo 1996., necu da idem do grada samo da bih uplatio net, nego oni meni da dodju na noge, pogotovo sto ja njima dajem pare, ne oni meni. Net+ ne uplacuje verat vec jako dugoooo... znam to, jer sam tamo i otvorio nalog, a i 2 zgrade su od mene.
Ok, hvala veliko, a sad da zatvorimo temu, nema razloga vise postovati, aspolvirali smo.

Nazad
Vrh Dno