Šta je novo?

verat i 34mb/s ?!?

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Znate sigurno da je Verat "pustio" u "rad" protok ka dojche navodno 34 mb/s

ovo je zabelezeno danas (22.05.2002) u 13:55
To bas i nije vreme gustog internet saobracaja, a tracert prijavljuje 2 IP adrese ali bez imena.
Meni ne izgleda OK jer vidite i sami kako ide ping (probao sam sa jos par sajtova ranije ali je davao isti stvar i za domace i za strane)

Da li bi neko mogao da mi pojasni. Ne zelim da napadam bez osnova, ali meni se mnoooogooooo vuuucccceeeee internet i ne dobijam utisak da je 34 mb/s

34Mbit je jer znam:) (pise na sajtu verata a i pouzdano znam. Ne mozes ocekivati da sa 56k predjes na T1 ipak to manje otperecuje mrezu a ne ubrzava tvoj modem ili tvoju telefonsku liniju. Bas sam prebacio svoj www na verat i jaako sam zadovoljan brzinom i podrskom a i cenom :)

aha...

KAko da ne...
zavisi kad, odakle, gde i kako pristupash veratu...
imam 33,6 i vrllooo matoru centralu i od kada su "uveli" 34 mb/s ide mloooogggoooo loshe, jedva da nabodem 10 minuta normalnog rada...

i ranije su pravili sra**a ali mnogo redje nego sad...

radim cesto tracert i imaju neke 2 IP adrese, bez naziva, a na njima je ping vrlo cesto i preko 1800ms...

Amon_Ra je napisao(la):
Da nisi pojeo zarez - mozda je 3,4 Mb/s :D
Nisu ga pojeli! I oni su nesretni poceli da saradjuju sa KPNQuest-om!, onim sto je pred bankrotom!

Aponen je napisao(la):
Nisu ga pojeli! I oni su nesretni poceli da saradjuju sa KPNQuest-om!, onim sto je pred bankrotom!

YUBC, EUnet, Verat...i to svi po 34 Mb/s. Jel' to oni nesto zajedno mute?:D

chivitli je napisao(la):
YUBC, EUnet, Verat...i to svi po 34 Mb/s. Jel' to oni nesto zajedno mute?:D

Ne bih rekao! Mislim da im je to "jedinica mere", tj da ne prodaju/iznajmljuju manji link od toga.

Kiwy je napisao(la):
34Mbit je jer znam:) (pise na sajtu verata a i pouzdano znam. Ne mozes ocekivati da sa 56k predjes na T1 ipak to manje otperecuje mrezu a ne ubrzava tvoj modem ili tvoju telefonsku liniju. Bas sam prebacio svoj www na verat i jaako sam zadovoljan brzinom i podrskom a i cenom :)
Ej, Kiwy bas me interesuje koko stojish sa bandwidth-om, tj. kako verat naplacuje prekoracenje, udara neke penale ili samo zatvara nalog ? I ja sam mislio da ga sibnem na verat ali izgleda da je lag pri konektovanju van yu bio veliki, bar su mi tako rekli neki od ljudi koji su na veratu, a i meni bandwidth uvek pravio najvise problema (znas kako ide, neprofitne org :p)....Kako sada stvari stoje po tom pitanju ???

ja malo da ih hvalim..

Ja uzimam flat na Veratu godinu dana vec i nemam na sta da se pozalim. Doduse ne vidim neku razliku sa tih navodno 34 Mb/s ali dobro. Redovno mi se preko jednog ulaznog broja (sa mojom analognom,praistorijskom centralom - ne ostavlja bas nikakav ident.) kachi na min. 41300,uglavnom na 44000 mada ide i na 45333. Sve u svemu zadovoljan. DL takodje odlican..
Eagle,sve preporuke za prelazak.

A jel ima Verat neki lite rezim kao Eunet?

EagleOne

Sada sam sredio bandwidth (protok :) ) pa nema problema. Pa sam ispod 250MB po danu. Sta ces kada nemam vise stranih knjiga na mom serveru. Nego imao sam ludi bandwidth 35GB za 12 dana zbog skeniranja servera za nepostojecim fajlovima plus me neki islandjanin klonirao (download stranicu). Ista stranica, moje reci samo promenjen meni, iste boje, isti linkovi ma sve. Sada je ok. Mislim da ako mnogo prekoracis malo ce ti naplatiti ili izbaciti kao sto je bilo kod mene :)

Turbe je napisao(la):
A jel ima Verat neki lite rezim kao Eunet?

Ima nei lite rezhim,samo sto ja NISAM upucen (i ne zanima me pravo da ti kazhem)..imash na njihovom sajtu od kad do kad...ima i chat rezim,pise sve tamo pa pogledaj.
Josh jedna pohvala za vezu.Evo sad u 15h 44 000 na analognoj centrali...

Vrh Dno