Šta je novo?

Verat Adsl & Counter strike

• Začetnik teme Začetnik teme ana82
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ana82

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2005
Poena
301
Poz svima!!! 🙂

Moram da vas zamolim da mi malo pomognete; Zanima me koji su pingovi na cs-serverima, evo ako bi neko, ko koristi verat adsl, bio ljubazan da pinguje npr. ovaj domaci server "csserver.beotel.net:27015" Beotel Counter Strike Server 1.5 i ovaj strani "81.170.132.111:27015" Lesinari. I da napise koju rech o tome kako uopsteno radi verat, dal puca cesto, jel rade svi protoci (p2p posebno)???

Unapred hvala 🙂

p.s. I molim vas da mi uvek napisete koji paket imate tj koji protok.

Poslednja izmena:
mogu samo da ti garantujem da ping nema veze sa paketima, isto ce da radi i sa 128 i sa 256 i sa 512. Ko ne veruje, nek isprati malo netgraph 2, meni sa SBB-a radi potpuno isto. Doduse, uchitava brze mape sa brzom vezom, al nebitno.

Ping ima veze sa "provajderom" kod koga si i to mu dodje nesto kao odziv (uprosteno). Pazi ja imam 64k preko kablovkog modema (KDS) i imam bolji odziv u CSu od ove vezare za CS iznad :d koji koristi 512k, pa ti vidi. Moze da bude i do losijeg kvaliteta fizicke veze u kucnoj instalaciji ili do centrale, a ima veze i udaljenost centrale i stana.

Lol Ji chiter 😀
Hvala momci na odgovorima, ali znam da je cabl super za cs, imala sbb i ja pre, ali sa adsl druga prica, mnogo veci ping, jer treba se ukljuci nekakav fastpath (ne znam ni ja sta je tachno to, a ovi nauchnici sto su zaposleni kod raznoraznih provajdera jos manje :-( ), ali tako mi rekoshe neki malo upuceniji u te stvari (seeker chiter nad chiterima 😛 ). Nije to toliko frka za nase server ping 60 je ok, ali na stranim je vec lose pingovi preko 100, tako makar preko beotelovog adsl-a.
Puf valjda ce se neko i sa tog verata javiti da vidim kako makar radi download i sl...
Poz svima! 🙂

Izgleda da samo ja ovde imam Veratov ADSL 🙂 🙂 .Koristim 512k od sredine aprila i generalno sam zadovoljan.Samo mi se jedanput desilo da nestane net,a to je bio problem sa Veratovim nadprovajderom (kolko ja znam).DL mi redovno ide i preko 50kB,a ping za CS je od 40-80 (za domace servere) .Sto se tice p2p,Verat ne vrsi nikakvo filtriranje (to im cak pise i na sajtu),tako da su svi programi koje sam ja probao radili: DC++,Soulseek,eMule,Azureus,BitComet,...Inace veza koju ja imam se deli na 6 kompova,a ni oko toga nikad nisam imao problema sa Veratom (mada mislim da ne bih ni trebao da imam :-devil-: :-devil-: ).Sve u svemu,nije losa varijanta za oko 1000din mesecno manje u odnosu na ostale ISP-ove (za 512k).Toliko od mene.Poz

Nazad
Vrh Dno