Šta je novo?

Verat 1 gb prostora

Ma dzaba im to, ja danas dobar deo dana nisam mogao da pristupim mailboxu ni preko pop3 ni preko webmail-a. Oni su proshlost...

ma kakva crna proslost....moji izvori kazu totalno drugacije. Mislim da ce da pustaju WiMAX uskoro.

ma kakva crna proslost....moji izvori kazu totalno drugacije. Mislim da ce da pustaju WiMAX uskoro.

Ako im WiMAX bude radio kao sto im radi, inace vrlo jednostavano dostignuce, kao sto su IMAP/POP/SMTP serveri, bice gusto!
Ja kod provajdera uvek pogledam prvo hosting pakete da bih video kako i sta rade. U budjavom Verat-u morate da saljete email da bi Vam, kako oni kazu, "aktivirali MySQL bazu podataka" ili jos crnje, naplacuju 100 dinara da bi Vam menjali MX ili NS parametre, sto se takodje zahteva email-om. KATASTROFA !!!!! ... i to u svim hosting paketima.
Danas je tesko pronaci tako nesto bilo gde u svetu!
Otuda se vidi kako im funkcionise sistemsko Linux administriranje ...

Poslednja izmena:
^word, to sa hostingom, bruka!

Koliko vidim, zvanična informacija je tek danas okačena na sajtu Verata. Verovatno su juče testirali sistem i zato mail nije funkcionisao, što piše i na linku status mreže na Veratovom sajtu (http://www.verat.net/?q=sh/statusmreze). A što se tiče otvaranja naloga, mislim da 100 din. nije mnogo, a koliko mogu da primetim, većina provajdera naplaćuje ovu uslugu.

Inače, ne koristim mail nalog na Veratu, jer kome treba mail nalog kod domaćih provajdera pored fenomenalnog Gmail-a.

Ma Verat.net je čudo nevidjeno. Čas im je web mail na srpskom čas nije. A o sec. sertifikatima da ne pričamo, produže ih čim korisnici počnu da se žale da ne mogu da čitaju poštu :D .
Pre neki dan mi dodje profaktura da platim hosting za domen koji uopšte nije hostovan kod njih inače će "prezentacija biti zaključana" .

Hahaha... Verat... Hahahhaha...
Oprostite, svaki put kad cujem to ime, nasmejem se. Ne smem ni da pocnem da opisujem kako zamisljam njihov organizacioni sistem. :D

Cini mi se da vec drugi dan ne radi web mail na veratu? ili meni nesto ne radi :/

pre par godina sam radio malo u veratu..katarstofalni su bili. Organizacioni sistem..mislim da to nisu imali:d a i cemu to sluzi a uz to i ne radi?:)

da ne gresim dusus:d vec godinama nemam nikakvih dodira sa njima, ali koliko vidim nisu se mnogo promenili:d

Ma ne radi nikakav mail... a ne samo web mail...
Posto mi obavestenja sa foruma stizu na taj mail, popizdeo sam cekajuci da proradi i konacno promenio mail...

Dosta je bilo zezanja za Verat mail-om...

Meni je proradio mail.

Poslednja izmena:
Opet juce nije radio webmali, danas proradio ii :shock: - prazno, nestalo mi nekoliko stotina mailova. Samo nekoliko od juce.

Recite mi da se sale i da ce to vratiti :smash:

Naravno da se šale... ;)

Sve je to otišlo :wc:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno