Šta je novo?

Ventilator kulera?

• Začetnik teme Začetnik teme Yoti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Y

Yoti

Guest
Da li neko zna gde mogu da kupim ventilator chipseta ABIT AN7 maticne ploce?
Hvala!
PM ili 063/877 00 65

Skines i hladnjak i kupis Cooler Master Blue Ice, ima ga u Media Art Computers, kosta nekih 350 din.

Poslednja izmena:
Ova varijanta sa Blue Ice culerom je najeftinija,nemoj da ga zalepis jer ce ti pasti,skini fan, ubaci ga u telo hladnjaka preko njega stavi Abitov gril.Moraces malo sve to da pasujes. :smash:

Moj predlog ti je da se javis na servis Bel computers-a na BB-u i da se raspitas
da li imaju neki visak ili dal mogu da ti naruce jedan kuler.Meni je isto tako nesto
falilo (lim,adapter) i serviseri mi napaltili nesto smesno.Vredi otici i videti.

A moj predlog je da uzmes pasivnog Zalmana ZM-NB47J,
resis se buke i dobijes dobro hladjenje.

Zalman

glas za zalmana.

stavio sam ga na nf7 pre godinu dana. komp je neuporedivo tisi, a hladjenje extra.

slicnu stvar ima i CM za 300din u Imtelu.
pozdrav. :wave:

ahm..
pasivni cooler umesto aktivnog na NB na AN7 rezultira OGROMNOM bukom alarma za kontrolu broja obrtaja dotichnog koji NE MOZZE da se iskljuchi..
jedino reshenje za taj sluchaj je da ubodesh 3-pinski konektor nekog drugog fan-a u taj za NB, da bi µGuru chip imao informaciju da se "neshto okrecce"😉

ili, fino reshenje za samo ~9€ ( mislim da je 8.7 sa PDV-om,)) je Titan Cu VGA Cooler od 5cm, u paketu sa raznim goodies-ima
meni radi vecc mesecima, poshto je gov**ce od Abit-ovog prozvrchalo, pa sam ga lepo uklonio i namontirao ovaj
kontakt: MBSoft

pozdrav

Sikili , ile ....dajte recite gde ima da se kupi.....ili da neko prodaje,placam posteno!!!Plz

Nazad
Vrh Dno