jurodivi
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2011
- Poena
- 1,165
Imam MSI GTX 770 Lightning koja je ovih dana postala nenormalno bučna, čak i na idle. Odmah po startovanju kompjutera počne da zavija iako su klokovi GPA-a i memorije veoma niski, kao i temperature (oko 30 na idle)...o buci dok igram nešto da i ne govorimo. Probao sam sa reinstalacijom drajvera, menjanjem fan profila u Afterburneru, ovo, ono...i onda primetim da je jedan od ventilatora vreo kad isk5učim komp, dok je drugi hladan, i skontam da izgleda taj vent pravi problem i da je rešio da ispusti dušu.
Sad, pošto je karta u garanciji do kraja 2016. (Alti), ne želim da čačkam oko venta, da pokušam da ga podmažem i slično, rešio sam da im poša5em kartu pa nek se oni j*bavaju. Koliko je verovatno da će mi uvažiti reklamaciju na osnovu faličnog venta, da li će pokušati da ga saniraju ili će mi ponuditi drugu kartu? I ako ponude...šta bi bila adekvatna zamena, u slučaju da nemaju GTX 770? Karta je plaćena 34000, sada za te pare ima GTX 960...
Sad, pošto je karta u garanciji do kraja 2016. (Alti), ne želim da čačkam oko venta, da pokušam da ga podmažem i slično, rešio sam da im poša5em kartu pa nek se oni j*bavaju. Koliko je verovatno da će mi uvažiti reklamaciju na osnovu faličnog venta, da li će pokušati da ga saniraju ili će mi ponuditi drugu kartu? I ako ponude...šta bi bila adekvatna zamena, u slučaju da nemaju GTX 770? Karta je plaćena 34000, sada za te pare ima GTX 960...