Šta je novo?

Veliki Problem

• Začetnik teme Začetnik teme Ultimo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ultimo

Čuven
Učlanjen(a)
27.11.2003
Poena
660
Imam XP SP1.
Sve je radilo normalno dok nisam instalirao neki glupi program za mixovanje muzike.

Posle instalacije sve je radilo OK.

Kada sam gasio komp,pri ponovnom paljenju komp ucita normalno BIOS i windows ali kada se pojavi background ne pojavljuju se ikonice nema ni starta nicega,osim onog gore pomenutog ******* programa.

Ovo pisem jer sam preko Task Menagera u Applications isao na new task i tako pokrenuo control panel,a onda normalno samo izabrao desktop i isao na konekciju pa na Explorer.

Dok sam bio u control panelu uninstalirao sam ****** program ali sada se bukvalno nista ne pojavljuje pri startup-u.

Sta mislite u cemu je problem?

System restore ce da resi tvoje probleme
samo ako ti je bio ukljucen, jer neko iskljuci
da bi ustedeo mesta na hardu.

Ako si stavio bpm ili neki drugi software poput njega, on ima standalone opciju i dize se prije desktop-a, to je dobro za kafice.

A ti digni windows u Safe modu sa dos promptom i upali explorer, nadji precicu od programa, procackaj po opcijama a ako ne nadjes onda ga deinstaliraj!!!

frogman je napisao(la):
Ako si stavio bpm ili neki drugi software poput njega, on ima standalone opciju i dize se prije desktop-a, to je dobro za kafice.

A ti digni windows u Safe modu sa dos promptom i upali explorer, nadji precicu od programa, procackaj po opcijama a ako ne nadjes onda ga deinstaliraj!!!
Ma bas taj sam instalirao ali i uninstalirao sam ga,a kada udjem u safe mod isto se ponasa nista se ne dize.Sada cu da ga ponovo instaliram pa da nadjem tu opciju.

Zaboravio sam da kazem da je stvar resena odavno i pomoglo je ponovno instaliranje programa pa onda sve decekirano u opcijama i evo sada je sve normalno.

Radio sam muziku u par kafica, fino ga podesim kao Standalone i ucitam liste vezane za radne dane npr. Pon, Uto, Sre itd. i zaboravim na racunar. Nista oni konobari nemogu da prckaju.

Isto tako radi i Cyber Cafe Pro, program prvenstveno dizajniran za internet kafice.
Imam trial verziju 3.8. Da neznas mozda gde bih mogao naci crack. Pretrazio sam celi net i nisam mogao naci!

Nazad
Vrh Dno