Šta je novo?

Veliki Problem!!

• Začetnik teme Začetnik teme Dejjan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dejjan

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2006
Poena
319
Juce sam hteo da isprobam program za ogranicavanje pristupa folderima koji se zove "Lock my Folder".
Prvo sam uspesno zakljucao i otkljucao jedan mali folder na mojoj D particiji Onda sam hteo da onemogucim pristup celoj D particiji,zakljucao D particiju,otkljucao je (tako barem program kaze) Medjutim,sada uopste nemogu da pristupim D particiji na kojoj mi je sva muzika.
Probao sam svasta:

Da aninstaliram program
Da aninstaliram sa programom koji se zove Your uninstaller 2006(koji brise i postavke programa iz registry baze)
Da pokrenem racunar iz safe moda
System restore mi nista nepomaze jer kompjuter nisam gasio dve nedelje,nisam nista instalirao,nikakve promene nisam pravio a dalje od dve nedelje unazad nemam nijednu restore tacku gde mogu Windows da vratim.
Cak sam i odneo hard disk do drugog racunara i tamo ga prikljucio ali i dalje nemogu da pristupim D particiji.Kaze:

D:\ is not accessible
Access is denied.

Nemam iskustva sa DOS oprativnim sistemom,neznam mozda moze pod DOS-om da se folderi iz D particije iskopiraju na drugo mesto pa da se D particija formatira.

Ja bih neko elegantnije resenje,ako postoji neki program koji razbija tu zastitu od pristupa.
Inace poslao sam e-mail autoru tog programa,ali ko zna da li ce mi odgovoriti i kada.

Hvala unapred.

program se zove Lock my Folder a ne UNLock my Folder
hihihihi
vidi ovo
http://www.torrentspy.com/torrent/782537/Lock_my_Folder_v1_2_3_TE
ili probaj da nadjes erd commander pa iz njega da pristupis
ili hirens boot cd jer ces s njim moci da pristupis i ntfs particijama iz dosa
i sledeci put pamet u glavu 😉
ako ces da zakljucavas radi to ntfs dozvolama

Poslednja izmena:
Da,to je taj program i kao sto se da videti sa tog linka i drugi imaju isti problem kao i ja, izgleda da su vajni programeri napravili program update samo sto ga seljacine nisu postavile na oficijelni sajt nego ih izgleda moras spamovati da ti posalju fix.
Neznam,malo sam browsovo internetom i izgleda da ovaj Hiren's boot ima gomilu programa i dosta je velik program(posto sam ja na dial-up-u).
Ovaj (N)erd Commander deluje obecavajuce ali i on je velik
Meni treba neki manji program koga mogu odmah da skinem i isprobam
Ustvari najvise se nadam da ce mi poslati taj fix da se ufixam.

Nazad
Vrh Dno