doct.cor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2007
- Poena
- 320
Naime moj problem je visegodisnji. Imam Yettel 3 broja i Yettel kucni internet. Dakle 4 ugovora. Placam im preko 15000 dinara mesecno i njihov sam korisnik na ovoj adresi vec preko 10god. Moj problem traje vise godina, moram reci da sam ispao glup a i lenj da menjam operatera misleci da ce ga resiti i ponovo produzio neke od ugovora medjutim sada je postao jednostavno neprihvatljivo. Dakle ja nemam protok interneta uopste vise. Ovaj problem je postajao sve gori i gori, recimo do pre 4 god sam na ovom netu mogao igrati online igre pa je to postalo nemoguce te sam prestao. Do pre 2 god sam mogao gledati YT bar na 720p bez prekida, pa je to postalo jos gore i gore. Sada trenutno u vecini dana ja nemogu ni da pregledam neki websajt bukvalno mu treba 5 minuta da otvori recimo slike na polovnim automobilima, YT nije moguce pustiti osim u 144p za muziku samo, recimo protok mi je vecinom od 0.2do2 na testu ili uopste ne moze da se uradi test, dakle nije upotrebljiv vise za nista. I da govorim o 4 broja, na svim je isto na mojoj lokaciji gde koristim ove usluge 10tak godina. Sve ovo sam redovno (bar jednom mesecno) prijavljivao kod njih kao i Ratel-u godinama i sve sto sam dobijao kao odgovor je da na mojoj adresi ja imam signala - MREZE..... Imam slike/video testova za zadnjih 3 godine (pravio sam ih i sacuvao misleci da ce resiti problem). Slao sam im i predlog sa zahtevom da im isplatim telefon koji imam i ugovore (koje imam na popustu bez telefona) da mi prekinu zbog ne mogucnosti koriscenja usluge interneta ali su odbili trazeci da im platim penale (tj razliku u popustu za svo vreme). Voleo bih da cujem misljenje i sugestiju oko ovog problema, jasno mi je da su oni postali smece otkako ne postoji ime Telenor i da nece resiti problem jer ga nisu ni pokusali resiti zadnjih godina, medjutim ovo prevazilazi svaku meru i razum. Par ugovora isticu za neki dan to cu da pogasim, medjutim ostala sva ostaju jos neko vreme a ja ne bih da placam nesto sto ne dobijam, dali ima smisla da dam sve ovo advokatu i da ih tuzim? Hvala jos jednom