radim na moju zalost...pa kad budem saznao tacno javicu, sef mi rece da se mreza "pegla" da izdrzi to sve...pa ono sta znam uskoro- na jesen
power level ti ne valja...
treba da je do -11...mada nije strasno
Koji si deo grada?...tebi je sigurno neka pasiva u pitanju...a iz mog iskustva moze biti 1000 stvari...
Konektori, "pukao" neki tap, odnosno skretnica-razdelnik...pojacalo otislo u zasicenje nije umereno na 102dB sa 98dB...ili jednostavno oslabio signal koji dolazi do tebe pa cas imas imas cas nemas pa nema dovoljnu jacinu signala da se stabilno nakaci...
Internet i D3 su mnogo osetljiviji po pitanju signala od obicne kablovske, ne valjda ni preslab ni prezasicen signal.
A sto se tice neta i vrelih dana, da vam skratim muke i nagadjanja...SBB(za koji nazalost radim) ima vrhunsku opremu, od pojacala i pasive do svega ostalog, ali na visokim temperaturama preko leta smanjuje se provodnost sto utice na slabljenje siganala, a SBB s obzirom da drzi 90% grada sa nekih 700 000 korisnika ne moze savrseno da odrzava mrezu i ako je uradjena solidno kvalitetno...
a sto se pinga tice ne mora biti problem u racunaru...tu je u pitanju "umeravaje" pojacala...tebi net na raznim merenjima moze biti savrsen i ping 20-30 al odes na server neke online igre a ping astronomski...
Bas sam imao takav slucaj prosle nedelje na senjaku...neki klinac lesi se od kantera i ping mu velik, net savrsen al se zali sto mu seckaju oline igre...obicno se ne cimamo oko takvih reklamacija al ovo je bilo nesto vanredno...
Sve u svemu vi ljudi koji ste na SBB-u niste ni svesni kako vama net moze biti savrsen da mi koji radimo na mrezi hocemo da se cimamo u sitna crevajer mreze to omogucava u dobrom delu grada.
pozdrav
Po ovim parametrima rekao bih da imas dobar signal. I da to nije problem. Gde si inace merio brzinu? Odradi merenja ne sbb-ovom forumu. forum.sbb.rs/brzinomer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari