Šta je novo?

Veliki problem sa Operom

geo.dule

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600
Matična ploča
Asus Tuf Gaming B550-Plus
RAM
Kingston DDR4 16GB
GPU
AMD Radeon RX 9060 XT
Storage
Kingston 1 Tb NV3
PSU
FSP Hydro K 750W
Laptop
Lenovo V17 G4 IRU
Mobilni telefon
ZTE Blade A51
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam Operu 9.52,i dugo je uspesno koristim.Jutros kad sam upalio kompjuter vidim da je preko 30 internet adresa iz nje nestal😵tisao sam u Aplication Data i otvorio fajl opera.dir i video da tih adresa nema ni tamo,a sigurno su bile.Kao da ih je neko preko noci izbrisao.Te adrese su mi mnogo bitne.Ja koristim speed dial i on je ostao netaknut.Imam Backup uradjen Acronisom ali je star 2 meseca i tih adresa u njemu nema.Do mnogo adresa cu tesko doci i kako da ih vratim?

Adrese su smestene u *.adr fajl. Vidi sta je s njim ili peobaj da ga povratis iz bekapa.

pogledaj u C:\Documents and Settings\user\Application Data\Opera\Opera\profile fajl opera6.adr

pogledaj u C:\Documents and Settings\user\Application Data\Opera\Opera\profile fajl opera6.adr
Tu kod mene nema nikakvih adresa.Ima ih u Opera Dir fajlu,ali pola fali.Inace problem sam delimicno resio vracanjem particije Acronisom i uspeo sam da se prisetim nekih adresa.Sada sam iskopirao Opera Dir File na drugu particiju u kome su trenutno sve aktuelne adrese.

Adrese su u tom fajlu 100% samo si ih ti mozda izbrisao ili napravio neko drugo s***e. Otvori Bookmarks -> Manage bookmarks i proveri kantu za djubre mozda su tamo.

Ne vredi formatizovao sam C i vratio Acronisom backup particije napravljen pre 3 meseca.

Nazad
Vrh Dno