Imam dva problema sa grebovanjem video snimka sa VHS kaseta, prvi problem je u tome sto se javlja bela pruga skoro preko celog ekrana i to u svim programima sa kojim sam probao, a bez obzira kako povezem video sa racunarom (composite ili SVHS) isti slucaj, mada moram priznati da mi se to ranije nije desavalo, ali u zadnje vreme je pocelo prvo samo malo na po par sekundi, a sada tokom celog snimka. Drugi problem je takodje poceo od skoro a to je kada video povezem preko SVHS ulaza javlja mi se mreze na slici, a sa composit ulazom slika je kristalno jasna. U fajlu koji sam poslao su slike na kojima mozete videti u cemu je zapravo moj problem, stvarno vise neznam sta da radim, trebam pomoc.
P.S. Masina na kojoj radim je Abit NF7-S, AMD XP1700+, Maxtor D740L 40Gb, Gainward GF2 Ti ViVo GS, 512Mb DDR PC333, Win 2000 Pro + SP3 (NTFS), driver-i za za graficku su 44.03, a WDM driver-i 1.2.
VCR: National J20 VHS i Telefunken SVHS HiFi.
Pozdrav i unapred hvala za pomoc.
P.S. Masina na kojoj radim je Abit NF7-S, AMD XP1700+, Maxtor D740L 40Gb, Gainward GF2 Ti ViVo GS, 512Mb DDR PC333, Win 2000 Pro + SP3 (NTFS), driver-i za za graficku su 44.03, a WDM driver-i 1.2.
VCR: National J20 VHS i Telefunken SVHS HiFi.
Pozdrav i unapred hvala za pomoc.