Šta je novo?

Veliki problem:explorer, Xp ili nesto trece

• Začetnik teme Začetnik teme vukota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vukota

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Imam par pitanja u vezi par gluposti koje mi se penju na glavu.
1.Prikacim se normalno na internet i posle odredjenog vremena kada hocu da otvorim novi link racunar mi izbacuje prozor na kome kaze da neki od programa trazi neki arhiv (ili nesto slicno) OWNI.ATH.CX i nudi mi da se konektujem ponovo,a ja sam vec konektovan (i preko tel. sam proverio i daje mi zvuk da sam konektovan). U uglu mi stoji ikonica da sam konektovan,ali kada hocu da uradim bilo sta na internetu racunar se ponasa kao da zaista nisam konektovan. Kada onda hocu da se diskonektujem nece da me otkaci i nece ni prozor modema da mi otvori kako bi se diskonektovao. I naravno onda moram da restartujem racunar.I tako u krug.
2. Drugi problem je sledeci. Kada sam konektovan i hocu da kliknem na bilo kojoj otvorenoj strani na veliku ikonu na primer:favoriti, istorija,.... u tom trenutku strana prestane da funkcionise izlazi mi prozor na kome pise:explorer.exe ne odgovara i moram da ga zatvorim.Medjutim kada hocu da uradim to isto ,ali sada kliknem na favoriti ili istorija koji se nalaze na vrhu strane (sitno napisani nazivi:arhiva, favoriti,istorija,...) onda mi bez problema otvara to sto sam stisnuo.
Molim za pomoc

Sve mi lici da si pokupio neki spyware ili sl. Uzmi prvo deinstaliraj sve "sumljive" programe koji ti mozda kvare vezu, tipa neki online servisi i sl. a onda skeniraj sistem sa Ad-Aware SE i jos nekim recimo Spybot-om da ocistis sve.. ne bi bilo lose i da napravis novu konekciju a sve stare izbrisi..ako ni to ne pomogne reinstaliraj IE ili probaj sa nekim drugim Browsver-om (opera,MYIE...)

explorer.exe i IExplorer.exe su dva razlicita programa. Ja sam imao nesto slicno i ispostavilo se da je bio virus. Kad se konektujes na net ti proveri sta ti je od programa aktivno i koji servis je aktivan pa gasi sve one za sta mislis da ti ne trebaju.

AVP je zakon, i meni se tako tripovao racunar. To je neki virus, skeniraj sa AV programom.

I ne koristi vise IE,dao ti je ZLI alternative

Nazad
Vrh Dno