mikac, jel nisi rekao da mu je temperatura oko 35-36?mikac79 je napisao(la):ja imam isti problem znaci u pitanju je ga 7vaxi copper king na xp1700+ i ako igram recimo morrowind jedno 2 sata izbacuje me iz igre a cpu temperatura mu je 60 celzijusa
washka je napisao(la):Mogu vam reci iz svog licnog iskustva za sve Gigabyte ploce da temperatura od 60 ili cak 70 stepeni nije nista cudno za Gigabyte ploce, izgleda da Gigabyte ploce drugacije izcitavaju temperturu nego ostale ploce, cak mislim da je to i realno, jer nije istina da procesor koji radi naklokovan do jaja i dignutom voltazom od 30% sa vazdusnim hladjenjem ne prelazi 38 stepeni, a zakucava se na 41 ili slicno, a kad pipnes hladnjak mozes da peces jaja, gde to moze da bude 40 stepeni ?!?!?!? zamisli kolko je onda u jezgru kad vec cooler pece, pa mozda je 64 ?? ili cak i vise? jer kod Gigabyte ploca 64 stepena je normalno kad preklokujes procesor, jer cak do 70c radi bez problema a na 72 stepena procesor se usporava na brzinu jedne 286-tice a i dalje ne zakucava...![]()
Ovo vam kazem jer imam mnogo iskustva sa GA plocamo posto sam do nedavno radio u jednoj "MALOJ" firmi za racunare a do tada su prodali samo Gigabyte ploca preko 250 komada..
:wave;
JFK je napisao(la):kako mislis normalnonormalno je da te ploca laze! pa to je smesno, a jos gore je to da si se tolko zaludio za te gigashitove:cuss:
washka je napisao(la):Kako onda moze sa vazdusnim da bude 38 full opterecen procesor klokovan do panja????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari