Šta je novo?

Velika greska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Rapture

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2008
Poena
485
Posle cimanja oko oc cpu-a,bilo mi je potrebno da uflesujem stariji bios.Bios sam uflesovao i komp se normalno restartovao,medju tim u toku podizanja windows-a nestala mi je struja posle dolaska iste i ponovnog pokusaja paljenja racunara desava se sledece fanovi na cpu i gpu se ne vrte,diode na kucistu nonstop bljeste,klirovanjem nista ne mogu da resim.Dobro bi mi dosao predlog nekog dobrog servisa u kragujevcu ako vec ne postoji nacin sam ovo da resim.Koju god komponentu da izvadim isto se desava,pretpostavljam da mora bios ponovo da se uflesuje samo treba to nekako izvesti.

Proveri plocu...Po nekom mom iskustvu do sada kada je stalno stoji upaljena lampica za HDD crkla je ploca...a i samim tim sto ti se ne vrte cooleri....gotovo sigurno ploca!!!Izvadi RAM i grafiku pa vidi jel ce da pisti...Ako ne zapisti...onda je 100 %

Proveri plocu...Po nekom mom iskustvu do sada kada je stalno stoji upaljena lampica za HDD crkla je ploca...a i samim tim sto ti se ne vrte cooleri....gotovo sigurno ploca!!!Izvadi RAM i grafiku pa vidi jel ce da pisti...Ako ne zapisti...onda je 100 %

Vadio i ram i graficku i cik pogodi ko je zapistao? pa ja.Uh, ne pisti nista vent radi samo kad ga bocnem na tropinski konektor na maticnoj.Dal je moguce da je stvarno maticna,pa nema smisla ustedeo sam na jeftino kupljenom cpu-u i sad ovo da me strefi.Ljudi dajte jos neki predlog,ja ipak mislim da bi trebao samo bios ponovo da se uflesuje,mozda je samo zakljucana kao da je pogresan bios uflesovan.

Ipak pisti ploca samo treba da se bocne speaker prvo u nju;),i treba da se spoje pinovi za klirovanje c-mos-a dok radi komp i da se drzi tako jedno pola minuta dok ga ne "protera":-devil-:, uso u win flesno bios ponovo i evo ga sad radi kako treba.:banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
pa kad je vec strana rec barem je napisi kako treba a ne po vuku, a ako si htio na srpskom ima i nasa rec :D

pa kad je vec strana rec barem je napisi kako treba a ne po vuku, a ako si htio na srpskom ima i nasa rec :D

A ti pocni recenicu sa velikim slovom,ako si vec hteo po srpskom ima i nasa pravila:D:D:D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno