Šta je novo?

Velika dilema-Apdejt?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Evo ljudi doslo vreme da se promeni grafika pa da se dogovorim sa vama posto ja nemam neka velika iskustva.Pitanje br.1-moj drugar mi preporucuje 7900gt medjutim ja nisam bas pri parama a on navalio ko slep da uzmemo iste graficke,e pa zna li netko koja je najniza cena te kartice i gde je ima.
Pitanje br.2-Koja je kartica najbolja u odnosu cene i kvaliteta do 300 evrica.
Meni se svidja x850xt-pe sta mislite o toj kartici ili dajte neke druge predloge u vezi ovoga gore navedenog.Ako slucajno imate neke ali samo nove kartice vidite otprilike iz gore navedenog slobodno posaljite ponudu na pm da se ja i moj drugar odlucimo koje ce, sto bi stari narod rekao da ustekamo u nase ljubimce.Da vise ne davim ajd zdravo svima:d

www.pcberza.co.yu
Za tu x850xt ne daj vise od 250yura|razlika izmedju u xt i xt pe je samo u visim difoltnim klokovima, koje xt stize kao od sale|
A ove ostale... kod nas tesko za te pare, idi na pcberzu pa se uveri sam...
:wave:

Poslednja izmena:
I meni malo dodje nejasno da covek da tolike pare za pixel shader 2.0 karticu. Ili uzimaj 7600GT za 200-210 eura, ili cekaj pa ako naidje neki derivat ovih jacih cipova 7900 serije, za do 300 eura ti kupi.

Ok ljudi u pravu ste i sam sam tako mislio i nije mi bas toliko zapelo,probat cu da nategnem preko 300 evrica valjda ce nesto da se pojavi.Slobodno vi i dalje dajte ideje pa sta bude.Koliko sad ovo pisem dodje mi drugar i videh sta pisem i rece mi mozes ti da pises sta oces ali 7900gt i ni jedna druga,jest da je malo cugno nemojte da mu zamerite.lud covek dva meseca mora da radi za tu karticu al covek je voli i gotovo.Pozdrav svima dajte ako imate jos neke predloge.Za koji dan cu da nategnem pare.;)

Ako uspesh da skupish kintu, onda uzmi 7900GT bez razmishljanja. Ako ne, onda vidi 7600GT (oko 220-230e) ili X1800GTO. X850xt je dobra karta, ali je zastarela zbog toga shto ima "samo" SM2.0 podrshku, tako da nju zaobidji.

Poslednja izmena:
Flight je napisao(la):
7600GT = 200-210, za 230 mozda moze neka fabricki nasvirana verzija Leadteka

Ma kakve bre fabricki nasvirane verzije!!! Kupish klasiku, uzmesh neko bolje hladjenje (Zalman) i tako presvirash performanse tih fabricki OC-ovanih verzija sa pola snage, a vrlo cesto i max OC je tako veci od fabricki nasviranih grafa (naravno sa stock coolerom).

Kupi 7900GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikako x850xt/pe ne kazem da su lose ali su stare!

7900GT je azdaja od karte jos kad je nasviras.....:banana: ma mnogo gotivna karta!!!

Moja licna preporuka!!! PoZzZ

jos jedan glas za 7900GT,odlicna karta...

Nikola1 je napisao(la):
...Pitanje br.1-moj drugar mi preporucuje 7900gt medjutim ja nisam bas pri parama .....,e pa zna li netko koja je najniza cena te kartice i gde je ima.

Molim vas da se u hvaljenju 7900GT ogranicite samo na ono boldovano u gornjem citatu

Ljudi hvala na savetima izbor je pao 7900gt,uskoro treba da u bg pocne sajam tehnike,sta mislite da li ce da bude sta jeftinije?Zna li netko kad tacno treba da pocne i da li se na sajmu moze ostvariti dobra kupovina u odnosu kvaliteta i cene ili ce da sve bude papreno?

Nazad
Vrh Dno