Delija je napisao(la):...pa evo coveku je riknula 6200-tka, al' 99.9999% zato sto je sredio pri montazi, TyphoonX-u je izgoreo naponski deo na 6800-tki LE, debelo overklokovanoj i otkljucanoj na 16/6. E sad zasto je riknula i da li bi se isto desilo i da je neoverklokovana - predpostavljam, al' nikad ne mozemo biti sigurni.
Misko je napisao(la):Ne nisam mislio na te akcije, nego nesto tipa ubacio sam modovani bios, dao sestri karticu ona nema veze sa zivotom i ocom i posle 2-3-x godina joj je riknula kartica. Ja mislim da su ovo price za malu decu. Svi smo overavali durone 600 i 650 i cely i sta ti ja znam pre koliko godina i danas se isti proc prodaju na oglasima.
Broz je napisao(la):Da ali nije to vise ta pricha. Keleraba na 566 koju sam od prvog dana vozio na 850 i dan danas radi. Ovi novi procesori koji su radjeni "sitnije" mnogo su nezniji i osetljiviji....
?R_U_S je napisao(la):na tom taktu na magistrali 200+MHz je brzi od Bogalja northwooda 2400MHz
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=55538&highlight=Duron+600KIBLA`s je napisao(la):
Slažem se sa tobom, počelo je smaranje i tačka. Nadam se da je svako izvukao neku pouku iz ove rasprave, a što se tiče Durona, kao što rekoh ode u NS za ruter. Što se mene tiče, uvek sam za OC 😀 , samo pamet u glavu.Vladd je napisao(la):Pa ne znam, ovakva diskusija pa jos na Benchu. Ajde sto je offtopic, da zanemarimo, ali "baratanje" sa "dokazima" 😉 . Zar nije vec vidjeno i objasnjeno vise puta, ali izgleda da neko voli zapocinjanje preistorijske price. A mladi ljudi, ne igraju sah na Tasu.
Odlican je Duron, namoj da ga menjas, radice jos pet godina, pa cemo naci nekog Bartona da ga zamenimo ,) .
Poz.
kod tvoje komsinice na uzas ploc koju poredes sa EPOX-om i komsinica kojaR_U_S je napisao(la):http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=55538&highlight=Duron+600
Ovaj rezultat u 3D Mark 2001 je sa 9600 Pro overklokovanom na 540/700MHz otprilike. To je bio moj procesor, malo smo se izivljavali i kod DrFedje, na Abitu AN7 islo je malo brze nego kod mene na Epox RDA3+. Ne mogu da nadjem screen shots za win rar i SuperPi, ali ako me pamcenje ne vara cini mi se da je win rar isao oko 220 kb/s, dok je kod moje komsinice bogalj 2400 northwood na nekoj Asus 845PE ploci (ne znam tacno koja, cini mi se P4PE-X) isao 190kb/s. O SuperPi da ne govorimo, 1Mb na Duronu oko 1min 15s, a bogalj 1min 50s.
Ima li pitanja?? Sada ce se naci neko pametan pa ce reci da nismo testirali Sandru i sta ti ja znam, samo nemojte zaboraviti da je ovaj Duron 600 kupljen u Avgustu-Septembru 2001.
E pa stvarno ne želim da više diskutujem na ovu temu. Da bi skratili ovu raspravu, uzmi 9600Pro ili 9600XT, zabodi u neku 845 ploču (ili bilo koju drugu :d), odršrafi grafičku na 540/700, i čudi se čudu kada vidiš rezultat u 3Dmrak 2001 - koliko manje poena će imati (ili bilo kom drugom, probaj i igrice, ja sam sa tim duronom i 9600Pro cepao Far Cry u 800x600 sve na high, opušteno) .KIBLA`s je napisao(la):kod tvoje komsinice na uzas ploc koju poredes sa EPOX-om i komsinica koja
je sigurno odrzavala sistem
ja u to ne verujem, verujem u oc nema frke ali da je brzi od kelerabe na tom
taktu....
a takodje ne volim testove tipa sandre i ostalih
provrtis igru, ili kompresija
ali neka ovo bude kraj
ustvari daj ti poslednju
:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari