Šta je novo?

Vegas Video VS Premier

vladan

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2002
Poena
619
Procitao sam na forumu da je neko napisao da Vegas Video je kvalitetniji program od Adobe Premier-a. Download-sam Vegas Video 3.0 Zna li neko u cemu je bolji ili u cemu je razlika u izmedju ova dva programa?
Hvala.

Taj neko je verovatno mislio na to da se sa Vegas Videom lakse snalazis u pocetku, jer je Premiere natrpan opcijama i mogucnostima, samo treba da ih nadjes, sve je nekako skriveno, u stilu Adobe-a. Inace ne znam kako se ova dva programa mogu porediti, pa to ti je kao kad poredis neki "step-by-step" program za retusiranje tipa nekinaziv-Express sa Photoshop-om, sto je ipak glupo.
Ukratko, ako hoces na brzaka video editing radi sa VegasVideom ako si voljan da malo preturas menije da bi radio sa profesionalnim softverom, Premiere 6 ili noviji.

fragXpert je napisao(la):
Taj neko je verovatno mislio na to da se sa Vegas Videom lakse snalazis u pocetku, jer je Premiere natrpan opcijama i mogucnostima, samo treba da ih nadjes, sve je nekako skriveno, u stilu Adobe-a. Inace ne znam kako se ova dva programa mogu porediti, pa to ti je kao kad poredis neki "step-by-step" program za retusiranje tipa nekinaziv-Express sa Photoshop-om, sto je ipak glupo.
Ukratko, ako hoces na brzaka video editing radi sa VegasVideom ako si voljan da malo preturas menije da bi radio sa profesionalnim softverom, Premiere 6 ili noviji.
Nije problem u Premieru.
Radio sam u njemu vise od godinu dana i snalazim se u njemu.
Nego me interesuje sta drugi ljudi misle o razlici. Cuo sam da je profesionalniji Vegas Video zbog nekih nedostataka u premieru. :)

Vrh Dno