Sta je bilo na kraju sa tim?
Jesi siguran da je to do kartice?? Jer mislim da postoji i dalje negde opcija da Viber preuzme obicne pozive kada je moguce. Mojoj sestri iz MKD napravio racun pozamasan kad to nije znalaPa "radi", net se kači nekad predugo ili iz 3-4 pokušaja. Kad zovem nekoga, dešava se da mu zvoni Viber, a dešava se i da pozvoni regularno.
Sa nasih bas i nije nesto bitno, ako nemamo roam-like-at-home.Da li radi roaming konačno, nisam siguran, nisam stigao da proverim.
Jesi siguran da je to do kartice?? Jer mislim da postoji i dalje negde opcija da Viber preuzme obicne pozive kada je moguce. Mojoj sestri iz MKD napravio racun pozamasan kad to nije znalaJer i kada zoves preko Vibera na Viber tada se nije videlo da te prebaci na obican poziv ako ne moze preko Vibera da dobije
![]()
I nije baš nezanimljivo:Sa nasih bas i nije nesto bitno, ako nemamo roam-like-at-home.
Bas me zanima da li im radi roming izmedju EEA kartica sada![]()
Zove te skroz drugi broj od tvog ili te tvoj broj zove na Viber?Dakle, uputim normalan poziv sa telefona u kome je Vectone kartica ka mom mts broju i umesto da imam klasican dolazni poziv, ja imam dolazni poziv na Viber. Identifikacija +381678 0609xx.
I nije baš nezanimljivo:
Pogledajte prilog 244156
Pa to, ako nema roam-like-at-home, nista ti ne znaci roamingJoš da radi...
Zove te skroz drugi broj od tvog ili te tvoj broj zove na Viber?
Sorry, this content isn't available right now
The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in.
Go back to the previous page · Go to News Feed · Visit our Help Center
Nadas se iskrenosti?Iskrenosti se nadam.
Vectone nije nas. On je tipican primer najgoreg moguceg engleskog biznisa. Svugde je takav.Kad pogledam šta nude virtualni operateri u Hrvatskoj, konkretno Bonbon, zapitam se što li ovi naši uopšte postoje.
Nadas se iskrenosti?![]()
Ovo je dobar opis veceg broja UK "firmi", moracu da razmislim da ga koristim na daljeProradio izgleda ovaj indijsko-britanski djavo.![]()
Pozdrav! O sledecem problemu je vec ranije bilo razgovora, ali hajde samo kratko da opisem moju situaciju. Porucio sam iz radoznalosti Vectone Austria karticu, da vidim kako radi i sta je drugacije u odnosu na Vectone u Srbiji. Kartica je stigla, ali sa njom imam problem. Kada sam je prvi put ubacio u telefon, relativno lako sam uspeo sve podesiti i telefon se povezao na mrezu. Ali kada sam hteo samo da podesim da se mreza bira rucno u podesavanjima telefona, od tada je kartica postala neupotrebljiva. U meniju Vectone services, koju god opciju da odaberem (tj. zemlju u kojoj se nalazim), bilo automatski ili rucno, nikako ne mogu vratiti telefon na mrezu. Dakle, sve sto sam mogao isprobano je - da se automatski bira mreza, da trenutna zemlja bude Austrija, Srbija, takodje i ostatak sveta (na kartici Rest of the world), ali nista od toga ne pomaze. Da li neko ima ideju kako ovo resiti? U principu mi ni ne treba kartica, ali mi je cudno zasto se prvi put povezao uspesno, a sada sa svim mogucim podesavanjima nece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari