Šta je novo?

Vecernje novosti i Njindonjs

SeeBeen

Jež
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD ThreadRipper 3960X
Matična ploča
Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
RAM
8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
GPU
MSI GeForce RTX 3090
Storage
4x Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Integrale + Logitech Z-5500
PSU
Asus ROG Thor 1200W
Kućište
Lian Li PC-011D XL
Monitor
3x 27"
Miš & tastatura
ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
Laptop
MBP 14 M1
Mobilni telefon
Samsung S22 Ultra
Pametni uređaji
Smartwatch
Steam
coola_m
Pristup internetu
  1. Optički internet
downloadzz0.jpg

Vristao sam kad sam video!

Chekaj, ovo je zaista odshtampano?!?

Ma kod njih je sve na srpskom, smrt latinici i trulom zapadu:p
Oni stalno imaju te greshke sa pisanjem.
Ja "Vecernje Novosti" vidim kao humoristicki casopis za celu drzavu:p
Ili "njecernje vonosti"

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Njindonjs aaaaaaaaaaaa :laugh: :laugh: koji kralj je ovo pisao ne mogu da verujem :d :d

Menjam njik u njidonjs! :d

Ma ovo ide u sig

EDIT:nemam cirilicu :(

Poslednja izmena:
Eee drugari, evo malo da se podsetimo šta su Večernje Novosti pisale pre nešto više od godinu dana http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=95677&highlight=optimus+prime
Tih dana sam se smejao kao blesav. Ovo mi deluje kao dečja igra u poređenju sa gorepomenutim člankom :D

Extra !
Newcomer-i obavezno prochitajte ovo gore ! ! :d

Ja sam tako uhvatio lika koji se pravio pametan da ima konekciju od 10 mbps i ladno mi lik stavio sliku sa speedtest.net samo shto se odmah u startu zeznuo poshto je rekao da je merio sa servera u IRAK-u.... Odem ja lepo na speedtest.net i vidim da u Irak-u nema servera pitam wiki za onaj grad na slici sa speedtest-a i ono ispade da je server u Australiji i razdaljina nekih 1200 mile-s shto bi znachilo da lik zivi u Australiji a pre toga je nekom drugom rekao da zivi u okolini Subitice... :) Ko hoce da se malo zabavi nek prochita ima josh dosta toga zanimljivog....
od posta #1149 - #1205

P.S. Nadam se da nije protivno pravilu ovog foruma i da necete stvoriti loshu sliku o meni....

Poslednja izmena:
ovo je tako tipicno za vecernje novosti...njihova strana posvecena IT temama je teska lakrdija...ko je jos lud da se bakce lektorskim poslom...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
aj, do mojega :) ne mogu da verujem, a tek ono za politiku... strasno! cirkus do bola, HALL OF FAME!

To sa politikom je greska koja se desava...ispod slike je trebalo da stoji nesto tipa "kontrolni ekran tomahavka nije mnogo drugaciji od video igre" ...bilo je razjasnjeno u nekom od narednih brojeva...jesu ispali smesni, al to je po meni jedina citljiva dnevna novina koja izlazi kod nas

Vrh Dno