Šta je novo?

Vec neko vreme imam problem :(

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Od kada sam stavio sp2 javljaju mi se problemi pri svakom butovanju! Veoma me nerviraju a i utichu na rad nekih meni bitnih programa! Kako da reshim ovo. Da li neko ima iste probleme?

Poslednja izmena:
Jesi li izgasio DEP. Poruka ne lichi na to, ali nikad se ne zna :S:

A da li imas instaliran Nokia PCSuite?
Izgleda da nije podešen da komunicira preko BlueTootha

Da imam (vidi se na jednoj od poruka :d)!
Sve se to deshava samo na XP SP2 dok na sp1 sve radi kako treba! Interesuje me ima li reshenja?

a koji bluetooth adapter?
noviji drajveri za njega?

MSI usb bt. Koji su najnoviji dravjveri? Mnogi se zale da sa bt-om imaju probleme na sp2 🙁

goranki je napisao(la):
Pa probaj da skines noviju verziju sa Nokia sajta

Upravo tako. 100% imas verziju koja je izbacena pre nego sto se Sp2 pojavio tako da nije kompatibilna sa njim. Probaj da nadjes noviju.

To nije do Nokia PC Suite, već do MSI softvera koji si dobio (i instalirao) uz BToes. Deinstaliraj sve u vezi MSI BToes-a, bukvalno sve!, Onda idi na link koji ti je Filo dao (preciznije, idi na ovaj ), i skini samo driver. Tu ti je dat i installation guide u pdf-u (oko 260K). MSI softver je apsolutno nepotreban.
Kod mene i Nokia PC Suite i OPMII rade bez reinstalacije (6310i).

Nokia Pc Suite je radio svakakva sr*nja na lapu mog druga, sve dok nisam izbrisao sve zivo i ponovo instalirao. Os je bio win XP sa SP1...

Reshio sam sve ali je fora u tome shto je sve ovo stvarno bezveze odradjeno. Stavio sam onaj drajver ok oko 260k i sve ok ali ne mogu nikako nishta da odradim sa njim. Ne modu uopshte da se pronadju fon i komp. Ond asam skinuo josh nekih 5 verzija i hvala Bogu naishao sam na neshto shto radi. Problem je u tome shto imam velike frke kada uacim BT jer se onda prepozna "na par mesta" ali sam i to reshio. Nekako mi se chini da je sve to mnogo loshe odradjeno 🙁 Skinuo sam i novi PCS ali ne znam ni shta ce mi i za shta mi je on uopshte trebao :d U svakom sluchaju, sve sam reshio i hvala na pomoci!

Reci mi samo još koju verziju PCS koristiš (ili, koji telefon)?

Nazad
Vrh Dno