Šta je novo?

Hardver Vazdusni kuler am4

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Nes*

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2012
Poena
525
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5700X + Lc Power CC-120
Matična ploča
MSI MPG B550 GAMING PLUS
RAM
Cusu DDR4 32gb(2x16gb) 3200mhz CL16 1.35v
GPU
Rx 6700 Xt
Storage
ssd/hdd
Zvuk
Microlab 2.1 m900 40w / S BOX HS 201
PSU
MSI 650W MAG A650GL 80+ Gold Modularno
Kućište
RAIJINTEK ARCADIA III TG
Monitor
Acer 27" LED - KA272Ebi
Miš & tastatura
[Logitech G102 LIGHTSYNC / B100 / Logitech M185 / Canyon CM-1 / MS FOCUS M130] & Trust GXT 830-RW Avonn (II)
Mobilni telefon
Motorola G8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
🙋‍♀️Smislena zamena za lc 120 neka budzet nesvetleca varijanta i jednostavnih kacenja?

Sve isto na Deepcool-u

Sve isto na Deepcool-u, samo da se skine prednji ventilator

Ne mogu dva nasvirana ventilatora na 1800 obrtaja koji idu na misice da budu ni egal ni tisi, od jednog na Deepcool-u, koji se vrti sporiji jer je dual-tower, sa vise cevi vecom masom i krstenim coldplate-om, ...

Samo, samo u situaciji gde je svaki dinar bitan, i samo Gigatron bitan ima smisla, odnosno samo gde je doplata do ~4500 din za Cooler Master V4 3DHP previse, da Freezer 36 je jedini izbor tada
Pa ne vrte se ta 2 venta stalno na 1800 obrtaja, kod mene u full loadu jedva oko 1500 obrtaja bude i to u skladu sa mojim fan curve-om.

Uz to je 5700X mnogo laksi za hladjenje pa kod njega obrtaji tek nece da budu problem kad sve nasteluje.

Svakako ima veliki izbor pa moze da bira hoce li najjeftiniju prihvatljivu opciju ili nesto skuplje i bolje/tise.

@MegaSkot kod mene vlada jednakost polova, pored Arktika imam 3 Thermalright ARGB venta u kucistu, lepo saradjuju

burst je 25 e , a DEEPCOOL AG620 G2 35e bar ono sto je kod mene adresirano kao "najpovoljniji prodavci"

Poslao sam upit kod "madjara" ima vise od 3 sata on dok se nakani promenice delivery rok.

Svi ostali su trazili 37e a kod njega je navodno 30e.

Dosta sam i ovaj pikirao

Zanimljivo da mi jedan od njih bubno da je 1500 din dostava 🙂

uf, da ako ne nadjes sa jeftinijom dostavom, pitanje koliko se isplati od necega u domacoj radnji

ako ima ovog u At@m-u za 4000 din je bas primamiljivo

1-8.jpg

Poslao sam upit kod "madjara" ima vise od 3 sata on dok se nakani promenice delivery rok.

Svi ostali su trazili 37e a kod njega je navodno 30e.

Dosta sam i ovaj pikirao

Ja sam ranije kupovao kod njega,dok nije prodao nalog,uvek sam pogadjao cene u evro bez čekanja.Bili neki fini ljudi,ali koliko znam prodat nalog

Nazad
Vrh Dno